perjantai 16. syyskuuta 2011

Eikeksiotsikkoa

Hihii, täällä taaaaas! Tämä viikko on mennykki töissä kivasti, lukuunottamatta alkuviikon sairastelemista. Nyt on jo PERJANTAI ja en voi uskoa, tuntuu ihan keskiviikolta! :)) Töissä on ollu tooosi kivaa oon oppinu kaikkee uutta ja kokenu  aika vaikeitaki kysymyksiä asiakkaalta:D Eilen mm. yks asiakas kysy jostain hameesta että onko akryyli tekokuitua?! Joo ja minähän ku tiiän nuista kankaista niin paljo ni en osannu sanoa oikee mittää! Mutta nyt oon taas viisaampi :D Joo eipä tässä auta ku lähtee töihin ja sitte alkaa viikonlopun viettoon<3 Saas nähä mitä on luvassa. Ja vaikka päätin tässä muutama viikko sitte että yritän nyt vähän säästää rahhaa ja en ostais mitään turhaa, ni onhan sitä tullu taas ostettua kaikenlaista! HUPS. Mutta voin kertoa että voin puolustautua näiden kaikkia ostoksieni puolesta !
 
Avonin tilaushan se sieltä tupsahti! Tilasin itelleni shamppoon ja hoitoaineen kuiville hiuksille, suihkugeelin, kasvoveden ja huulikiillon! Tuo planet spa:n hiusnaamio ja tuossa mustassa lootassa oleva meikkivoide oli ilmasia kaupanpäällisiä!:) Muutenki tilausta tuli sen verran että oikeestaan nämä ei maksanu mulle mitään;)
Tämä jojobaöljy huulikiilto oli kyllä nuista paras juttu! aivan ihanan tuoksunen sellanen karkinmakunen(joo söin sitä vähäse) ja sellanen vähä vaaleenpunanen väriltään. paras huulikiilto ehottomasti<3
Pakkohan mun oli käyä nyt ostaan tää tuubihuivi ku oon niin kauan aikonu! Ja eihän tää maksanu ku 9,90 että ei paha !!!

Pari lakkaa! Ja nää oli iha MUST ostos koska meillä loppu lakka. Ja sama ostaa kaks ku sai vitosella :)Ja sitte nää<3 voi saaaatana en oo pitkään aikaan löytäny mitää näin ihanaa. Eli nämä on kuorinta-ainetta, tuo punanen on mansikkaa ja ruskee jotain pähkinäjuttua. Nämä ostin TOKMANNILTA :D ja makso 1€/kpl !!! Ja nuo on kuitenki tollasia suht hyvän kokosia purnukoitaki. En voinu uskoa silmiäni. Kokeilin eilen tota mansikkaa ja se oli aivan ihanaa! Iho oli ku vauvanpylly ton jälkeen. Oli kyllä hyvä löytö nämä :)

2 kommenttia:

  1. Määki meinasin hakee tuota kuorinta-ainetta sieltä, ku huomasin siinä tarjouksessa! :D tosi halpaa!!

    VastaaPoista
  2. oisit hakenu:D ihan vviiiitun hyvvää! oikeesti tuoksuuki nii hyvälle ja tulee ihan siloposket :D ois pitäny hamstrata nuita enemmänki! vaa en tiiä onko se tarjous vieläki...

    VastaaPoista