torstai 1. syyskuuta 2011

I dare you to walk a mile in my shoes

Nyt ku syksy on taas tuloillaan ni ois taas niin hirveesti hankittavaa! Asiaahan auttais se, jos ois rahaa niin paljo että vois ostaan kaikenlaista. No, ainahan saa haaveilla ja ehkä niitä saa hankittua silleen pikkuhiljaa:) Tässä muutamia ostos/haaveilulistalla olevia juttuja:

Takki syksyksi! oon niin kyllästyny mun syystakkiin ku olla ja voi. Harkitten vakavasti uuen nahkatakin ostoa.. (entisessä on iso reikä hihassa enkä tiiä voiko sitä korjata )Mieluiten sais olla oikeeta nahkaa mutta kai mun on pakko tyytyä tekonahkaan ku meinaa tuo aito nahka olla nii hintavaa (onlyssä tais maksaa nahkatakki 100€ !!) Mielellään takki sais olla sellanen aika timmi, jossa on resorit TAI sitte sellanen lyhyempi biker-mallinen nahkatakki. Toisaalta tuo biker ei ehkä oo niin kauheen käytännöllinen enää syksyllä..TUUBIHUIVI! Tällasta oon jo kauan halunnu mutta en oo saanu aikaseksi ostaa:( Omistan yhen tuubihuivin ja se on sellasta paksua, mutta haluaisin tällasen ohuempaa kangasta olevan! Mielellään musta tai pinkki, en osaa päättää joten saattaa olla että sorrun ostamaan molemmat :)

FARKUT! Mulla taitaa olla tällä hetkellä vaan kahdet farkut jotka mahtuu mun päälle/ei oo rikki/ en oo huonot jalassa.. haluaisin jotkut ihan tavalliset tollaset tummansiniset, tosi pillit lahkeet tietenki ja mahdollisimman timmit ja istuvat ! (Plussaa ois vielä matalavyötärö, toisin ku näissä :P )TÄRKEIN, eli syyskengät! Tähän asti oon tallaillu tennareilla ja oon huomannu että jos sataa niin tuloksena on litimärät kengät ja sukat. Eli ei todellakaan mitkää hyvät kengät syksyksi. Haluaisin jotku millä on hyvä kävellä ja mitkä on lämpimät ja vedenpitävät, ei mielellään hirveesti mitään korkoa, mutta kiilakorkoset ois ehkä ihan kivat.Sitten vielä viimenen ehkä "einiintarpeellinen" mutta olis kiva saada! ;D eli uus laukku!  Mieluiten joku aika iso että mahtuu koulukamat ja kaikki muut tarpeet sinne. Joko tollanen joku ruskee/konjakinvärinen tai sitte tollanen iso tikkilaukku ois kiva! ( Tuo tikkilaukku ois muuten Anttilassa VAAN 19 euroa!!! )Ei mulla muuta :)
nyt vaan oottelemaan että tulee rahaa niin voi ehkä lakata vaan haaveilemasta^^
Niin ja mun pidennykset ei oo vieläkään tullu:< toivottavasti ne ei oo hukkunu postissa,  alan kyllä itkemään jos en saa niitä:DD toivottavasti ne huomenna tulis<31 kommentti:

  1. ihania vaatteita! määki tarvin kauheena uusia. Huomas nyt ainaki tämän muuton kohalla, että mulla ei oo mittää muutaku baarimekkoja xDD oho. nooo, ehkä sitä rahhaa jää kaiken näitten telkkareitten ja huonekalujen osteluiden lomassa! :(

    VastaaPoista