torstai 27. huhtikuuta 2017

TAMPEREEN OSTOKSET

Heips!
Puhuinki jo aiemmin siitä että esittelisin Tamperereissun ostokset erikseen. Tajusinkin tossa kuvaillessa että enhän mä kovin paljoa sieltä ostanut, muutama vaate ja yks meikkijuttu. Mutta laatu korvaa määrän vai miten se oli. Ostin melkein kaikki jutut Newyorkerista Ideaparkista, jossa siis käytiin menomatkalla. Kierreltiin myös Tampereen keskustassa kirppareita, mutta en löytänyt mitään sillä vaatteiden hinnat oli ihan älyttömän suolasia joka paikassa! Siis oli niin ihana käydä taas Oulussa kirppiksillä ku käytetty neule ei maksanukkaan kymmentä euroa:D


 Pitkä t-paita 9,99€ /NewYorker

Treenitoppi 7,99€ /NewYorker
Maastonvihreä t-paita 3,95€ / NewYorker

Trikoopaita 9,99€ / NewYorker
Tennarit 19,99€ / NewYorker
Mac highlighter(soft&gentle) 32€ / Stockmann

Oma lempparijuttu näistä on ehottomasti nuo tennarit. Siis rakastuin heti ku silmä osu niihin kaupassa ja eka jätinki ne ostamatta. Sitten iski katumus ja takasinha se oli mentävä ne hakemaan. Ihan superhalvatkin vieläpä! Nyt ootan niin innoissani että kaikki tuo lumi ja loska sulaa pois että pääsen noita käyttämään ulkonaki. 
Mikäs näistä miellyttää teidän silmää? ;)
4 kommenttia:

 1. Ihastuttavia ostoksia! Ja siis miten kauniita kuvia! Ihan hävettää oma eilen tullut ostospostaus kun en keksinyt näin kivaa kikkaa kuvata omia ostoksia:'D Nyt sai vähän inspiraatiota seuraavaan ostospostaukseen mikä joskus sitten tulee:')

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos <3 Kävin kurkkimassa sunki ostospostauksen niin kivastihan ne oli kuvattu!Ja aivan ihania ostoksia kans!! :D Mutta kiva jos sait tästä inspiraatiota:)

  VastaaPoista
 3. Vitsi että new yorkerista voi löytää kivoja tosi kivalla hinnalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, ihan superedullista kyllä:D Ja oishan siellä ollu paljon enemmänki vielä kaikkea mut pakko oli hillitä:'D

   Poista