torstai 13. huhtikuuta 2017

VALMENNUKSEN LOPPUFIILIKSET

Nyt se sitten päättyi, nimittäin 10 viikkoa kestänyt Your choicen INTENSIVE-valmennus. Valmennuksen aikana olen oppinut paljon itsestäni sekä oivaltanut asioita mitä en ennen ehkä tajunnu. Valmennuksesta jäi päällimmäisenä tosi hyvä fiilis ja olen niin onnellinen että pääsin tätä testaamaan. Joka viikko odotin innoissani sunnuntaita, kun uudet viikkoteeman matskut pätkähti sähköpostiin. 
Joku voisi heti kysyä että no laihduitko/kiinteydyitkö/saitko lihasta? Vastaus on en, en ja en. Sain kyllä treeniohjelman sekä tosi hyviä vinkkejä syömiseen, mutta tarkoituksena ei ollutkaan mikään suuri fyysinen muutos. Opin syömään siis oikeesti SYÖMÄÄN tän valmennuksen aikana! Ennenhän saatoin syödä 2-3 ateriaa päivässä mutta nyt olen oppinut siihen että syön ainakin 5-6 ateriaa. Ja sen voin kertoa että kroppa toimii paljon paremmin näin ja olo on myös henkisesti paljon virkeämpi kun saa tarvittavat protskut, hiilarit ja rasvat päivässä.

gsrg
Myös tämän 10 viikon aikana tajusin levon tärkeyden. Ennen saatoin paahtaa menemään täysillä ja treenaaminenki alkoi välillä tuntumaan niin pakkopullalta. Nyt oon pitänyt lepopäiviä kunnolla ja käynyt treenailemassa sillon ku oikeesti innostaa. Yks hyvin tehty treeni on paljon parempi ku pari hutiloiden väsynyttä vedettyä. 
Tuntuu myös siltä että oon oppinut arvostamaan itteäni ja omaa kehoani enemmän ku ennen. Kirjoitinki tämän postauksen valmennuksen puolessavälissä, jossa mainitsin että oon yrittäny lopettaa muiden kadehtimisen ja keskittyä itteeni. Oon mielestäni onnistunut siinä ja nykyään ku katon peiliin niin nään vaan omat hyvät puoleni. Tottakai kokoajan myös kehitys näkyy ja se motivoi mua vielä enemmän elämään terveellisesti ja treenaamaan. 

Herkuttelu on saanu aivan uuden merkityksen. Nykyään oon pitänyt yhden herkkupäivän viikossa ja syönyt hyvällä omalla tunnolla jotain pientä hyvää. Aikaisemmin mulla oli paha tapa herkutella kerralla ihan ähkyyn asti ja sitten podettiin morkkista siitä. Enää ei herkuttelusta tule morkkista, sillä kyllähän elämästä pitää nauttiakkin! Ja jos viikollakin on tullut kahvilassa syötyä kakkupala niin en oo antanut siitä itelleni satikutia. Jos muuten syö terveellisesti niin ei tuollaiset pienet herkkuhetket vaikuta mitenkään sun elämääs. Eri asia jos vetää suklaapatukoita aamupalaksi ja sipsejä lounaaksi. 


Oon erittäin kiitollinen että pääsin mukaan tähän valmennukseen. Suuri kiitos siis Emilialle ja Kasperille, jotka pyysivät minua mukaan ja olivat tavoitettavissa 24/7

Mulla ois teillekkin tällainen pikku yllätys, nimittäin teillä on mahdollisuus päästä mukaan valmennukseen hintaan 89€(norm.99€) käyttämällä koodia NINA10. Mukaan voit lähteä osoitteessa https://www.yourchoicevalmennus.com/ . Alennuskoodi on voimassa vain viisi päivää tästä päivästä eteenpäin! Joten kiirehdi jos haluat mukaan tähän elämänmuutokseen.
Yourchoicevalmennus löytyy myös Instagramista joten käykäähän ihmeessä tsekkaamassa heidän tilinsä täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti