tiistai 2. toukokuuta 2017

VAPPUHULINAA

Vappuki ois sitten taputeltu ja vappuherkuista nautittu. Meidän vappu meni melko rauhallisissa merkeissä. Ei oltu sunnuntaina missään juhlimassa, itseasiassa olin kuuteen asti töissäkin ja sen jälkeen aivan poikki joten mentiin vaan aikasin nukkumaan ku muut oli juhlimassa vappua. Eilen sitten kävästiinki vapputorilla kattelemassa meininkiä ja olihan siellä vaikka ja mitä kivaa. Ainoastaan tuuli oli niin hirvee että oli tosi kylmä ja meinas tukka lähteä lentoon joten ei viihdytty siellä kovin kauaa. Halusin järkätä jotain pientä kivaa kuitenki vapuksi joten järkättiin pikku herkkunyyttärit Maken, mun siskon ja meidän yhteisen ystävän kanssa. Ite olin leiponu sellasen suklaisen naked caken missä oli välissä mansikkarahkatäyte ja päällä suklaamoussea ja tuoreita marjoja. Lisäksi tarjolla oli sipsejä, suolasia tuulihattuja, simaa ja mansikkalimevettä. Kaikki herkut oli kyllä niin nam että oltiin ihan ähkyissä. Maattiin  vaan meidän parvekkeella monta tuntia sulattaen herkkuja. 

kakku


Musta on kyllä ihana järkätä aina kaikkia brunsseja ja nyyttäreitä sunmuita. Tykkään vaan niin paljo ku saa koristella ja laittaa kaiken kivasti. Niin ja saa tietenki myös hienoja kuvia;) 

Mutta jätetäämpä nyt vappuhulinat sikseen ja palataan takas arkeen. Kohta olis iltavuoroon lähtö. Palaillaan!


6 kommenttia:

 1. Saisko ton kakun ohjetta? :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohja on tehty tällä ohjeella;https://www.k-ruoka.fi/reseptit/naked-cake
   ja tuo sisällä oleva on sellanen rahka+mansikka+kermavaahto+liivatehommeli jonka vähä niinku keksin vaan:D Päällä oleva mousse on kaupan valmista suklaamoussea x)

   Poista
 2. Niin ihanan ja herkullisen näköinen vappupöytä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä herkulliset herkut:')

   Poista
 3. Aivan ihnan näkönen pöytä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä herkut kohillaan:D

   Poista