maanantai 20. helmikuuta 2017

MAANANTAIMASIS

Hey!
Tiiättekö sen ku jotku päivät vaan tuntuu ihan tyhmältä ja haluisit vaan hypätä jo seuraavaan? Noh, tämä päivä on ollu mulle semmonen. Ei kyllä yllätä koska maanantai. Vaikkakin yleensä en oo pitäny maanantaita mitenkää huonona tai muista päivistä poikkeavana niin tänään on vaan ollu niin möö fiilis. Aamulla kyllä heräsin ihan suhteellisen hyvällä tuulella, mitä nyt vähän väsyneenä. Päätin ettei tänään oo salipäivä koska ei vaan huvittanu. Heräilin uudestaan joskus kymmenen aikaan ja sen jälkeen tuntui että seinät vaan kaatuu päälle. En oo tehny tänään yksinkertaisesti; yhtään mitään. 

Mitään ei oo ees sattunut ja oisin voinu hyvinki keksiä jotain tekemistä sen sijaan että möllötän sohvalla naama kurtussa ja yritän kattoa elokuvaa joka ei edes kiinnosta. On se jännä tää ihmismieli ku välillä tuntuu että pääkoppa oikeen haluaa sun potevan sen huonon päivän:D Tuttua?


Ehkä tää johtuu siitä että kaipaan vähän jotain piristystä tähän arkeen. Ei sitä hirveen kauan jaksa jos elämä on vaan sali-koulu-työt välillä tapahtuvaa liikkumista. Muuuutta, alle parin viikon päästä oliskin luvassa pieni irtiotto tästä kaikesta ja miniloma! wuhuu mä oon niin sen tarpeessa. Suunnataan siis Tampereelle juhlistamaan Maken synttäreitä ihan kahdestaan. Varattiin kahdeksi yöksi huone Omenahotellista ja luvassa on romanttista illallista, shoppailua, nauttimista ja Tampereen ihastelua. Ihastuttiin Blockfesteillä ollessa sillon niin paljo tuohon kaupunkiin että päätettiin joskus sinne pikku reissu tehä. En millään malttais odottaa sinne asti, iiks! 
Kertokaahan jos teillä on muuten jotain vinkkejä missä kannattais Tampereella käyä! Esimerkiksi hyviä ravintoloita, kahviloita, kirppareita ja kauppoja. Jännä muuten että mulla ei oo hirveesti nyt napannu tää blogin kirjottaminen, mutta tänään ku selailin pitkästäaikaa muiden blogeja niin iski hirvee inspis. Siis heti kynä syyhyten aloin keksimään kaikenlaisia postausaiheita joita loppujenlopuksi kertyi varmaan yli kymmenen, joten nyt ei oo ainakaan sitä tekosyytä bloggaamattomuudelle ettei olis aiheita. Jotenki tuntuu että muut on ihan intoutunu tästä keväästä ja mä oon edelleen siellä talvessa. Mutta nyt kun alkaa tulla taas valoa ja lämmintä niin lupaan että oon täällä aktiivisempi. Ihana että kohta pääsee taas ottamaan enemmän asukuviakin. Jeiii.

Parempaa maanantaita teille muille! Koittakaa nauttia tästä päivästä vaikka se tuntuis vaikeelta viikonlopun jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti