keskiviikko 22. helmikuuta 2017

HELMIKUUN BETTEBOX

Toinen bettebox saapui mulle toissaviikolla ja sain taas yllättyä positiivisesti. Olin ku pikkutyttö jouluaattona ku sain paketin saapumisilmoituksen ja hipsin postista hakemaan paketin. Myyjäki varmaan katto että onkohan tuolla kaikki hyvin ku myhäilin itekseni. Tää on kyllä ollu kiva piristys aina alottaa uusi kuukausi kun saa uusia juttuja testattavaksi. Mutta mennääpä ite asiaan ja kurkataan mitä helmikuun boksi sisälsi!


Ensimmäisenä osui silmään laatikko jossa luki Helein. Katoin että mitä ihmeen pillereitä ne on tänne laittanu mutta purnukka osoittautui Biotiiniksi. JES, olin nimittäin jo kauan ajatellu että pitäis alkaa syömään biotiinia, mutta en oo saanu aikaseksi ikinä ostaa. Mulla siis liuskottuu ja lohkeilee kynnet tosi paljon ja biotiinin pitäisi auttaa kynsien, ihon ja hiusten hyvinvointiin. Purkki oli ilmeisesti ihan täysikokoinen ja sisältää 60tablettia. Tästä oon vasta pari päivää napsinu, joten en osaa vielä sen kummemmin vaikutusta sanoa.
Seuraavaksi silmään osui pikkuruinen purkki Schwarzkopfin BC hiusöljyä. Tätä siis suihkutetaan hiuksiin ja sen pitäisi  hoitaa ja tasapainottaa hiusten kosteustasoa. Oon pari kertaa suihkauttanu tätä latvoihin ja tuli kyllä pehmeä lopputulos. Kaikenlisäksi tämä tuoksuu aika herkulle! Tämä oli 5ml näytepakkaus. 


Seuraavana paketista paljastui toinen näytepakkaus. Avenen puhdistusvesi tai ns misellivesi poistaa meikin ja sitä voi käyttää myös kasvovetenä. Mähän rakastan näitä kaikkia misellivesiä ja tälläkin hetkellä puhdistan kasvot sillä garnierin versiolla. Tätä tuotetta en sen kummemmin oo ehtiny vielä testailemaan. Purkki sisälsi 20ml tuotetta.


Kattokaa miten söpön uuden purkin Palmoliven dödö on saanu! Aww toi on jotenki niin suloinen ja hauska, sillä tuo pinkki ei tosiaan oo korkki niinku luulin vaan tuo on nimenomaan se purkki ja tuo kirkas osa on "korkki". Tämä tuoksuu aivan karkille ja tässä on vieläpä alkoholia 0% joten pisteet sille.Boksista paljastui myös Nivean silmänympärysvoide. En oo ikinä oikein ymmärtänyt näitten tarkotusta, mutta nyt pääsin kokeilemaan. Tuossa voiteessa on mukana vähän väriäkin joten se lupaa vähentää välittömästi tummuutta silmänympäryksillä. Noh, mulla tää ei kyllä toiminut koska oon tällanen panda ettei näitä peitä vahvinkaan peitevoide. Mutta oon tykänny käyttää tätä aina meikin alla niin omasta mielestä tuntuu että meikki on pysyny jotenki paremmin.. Tämä oli täysikokoinen tuote ja tän ovh on 15,90€.Viimeisenä, muttei toki vähäisimpänä tuli Lumenen Nordic noir deep ripsiväri. Tuo paketti on musta jotenki niin kaunis(sehän on olennaista!) ja ainaki esittelyteksti lupaa hyvää. Valloittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta ja katseenvangitsevaa erottelevuutta. En oo tätä testannu, sillä mulla on käytössä vielä se edellisestä boksista tullu ripsari enkä halua näitä turhaan aukoa. Tämä tulee testiin heti kun se edellinen loppuu;) Tämä on ihan täyskokonen pakkaus ja tää maksaa normaalisti 24,90€. 
Taas aivan huippu paketti. Eniten innoissani olin tuosta biotiinista! Ja kaikki tuotteet tulee varmasti taas käyttöön. Mitäs mieltä te ootte näistä helmikuun tuotteista? Onko jotaki mitä ois kiva itekkin päästä testailemaan? 

3 kommenttia:

 1. Tää oli kyl tosi hyvä boksi :D Tykkäsin itse tosi paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin:D Vähän mä ootan maaliskuun boxia ku siinä on niitä bloggaajien valitsemia tuotteita!!:)

   Poista
 2. Sori tyhmä kysymys mut saako tommosen tilattuu ilman et on bloggaaja :D ?

  VastaaPoista