keskiviikko 12. lokakuuta 2016

SYKSYISIÄ HANKINTOJA

Heippa! Pitkästäaikaa luvassa on ostospostausta. Oon löytänyt tosi paljo kirppareilta ja myös kaupoilta kaikkia ihania juttuja syksyksi. Myin vähän aikaa sitten pois taas aika paljon vaatteita kirpparilla, koska tuli vaan semmonen olo että haluan uudistaa vähän vaatekaapin sisältöä. Nyt tuntuu että omistan paljon enemmän mun näkösiä vaatteita eikä suurin osa niistä vaan loju kaapissa vaan tulee oikeasti käyttöön! Osa näistä on ostettu jo tosi kauan aikaa sitten(esim bombertakki ja rusettihousut), mutta en oo muistanut esitelläkkään niitä täällä vielä. Pakko sanoa vielä että vaatteita on tosi hankala kuvata sisällä, varsinki tuollasia pitempiä vaatteita jotka ei meinaa mahtua kuvaan. Mutta näistä varmaan kaikki tulee joskus näkymään myös asukuvissa(osa jo näkynytki) joten ehkä pääsette paremmin näkemään näitä sitte ku ne on mun päällä.. 

Poolopaita 4€  / Järkikirppis

Beiget rusettihousut 4€ / Järkikirppis

Pitkä halkiomekko 34,99€ / Bikbok

Mustat rusettihousut 24,99€ / Bikbok

Bombertakki 59,99€ / Bikbok

Tummanharmaa neuletakki 4€ / Järkikirppis

Tummanvihreät housut 29,99€ / Bikbok

Mintunvihreä t-paita 9,99€ / Bikbok

Vaaleansininen nahkatakki 5€ / Secondhandstore

Valkoinen neule 2€ / Paljekirppis

Pitkä neuletakki 4€ / Järkikirppis

Cropattu huppari 14,99€ / Bikbok



Myös ihan "muutama" uus urheiluvaate on tullut hommattua, melkein kaikki nämä kans kirppareilta! Mutta nämä voisin näyttää ihan erikseen kunnolla sitten treenivaatepostauksessa.

Aika kivoja juttuja syksyksi vai mitä? Tuo Nellyn vaaleansininen nahkatakki on kyllä niin paras löytö että saatoin päästää pienen riemunkiljahduksen ku pari viikkoa sitten sen kirpparilta käteeni nappasin! En oo vielä ehtinyt edes käyttää sitä, mutta huomenna ajattelin pukea sen päälleni jos vaan keksin jonku kivan kokonaisuuden! 



12 kommenttia:

  1. siis mä oon niin kateellinen oulun kirppiksistä :D oot kyllä kunnon kirppishaukka, teet aina ihan mahtavia löytöjä ja niin halvalla! :D siis mä oon nyt täällä käyny tosi usein kirppiksellä enkä oo löytäny juuri mitään.. blaah. mutta aivan ihania löytöjä nää kaikki! tuo takki on tosiaan aivan ihana ♥ ja bikbokin halkiomekkoa kattelin eilen itekin, mutta jätin sen kauppaan :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, haukka täällä;D Täältä Oulun kirppareilta tekee kyllä ihmeen hyviä löytöjä aina välillä.. Tuo takki on niin superihana etten kestä. Sulle muuten sopis niin hyvin tuo bikbokin mekko! Meinasin eka ostaa sen nuden värisen mutta päädyin mustaan kuitenki ku se on jotenki enemmän mua ;)

      Poista
  2. Oii vähän siisti toi sininen nahkatakki! Ihan huippu löytö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii sää kehuitki tätä jo ku nähtiin joten kiitos vielä;) Ihan superi kyllä!

      Poista
  3. Aivan ihana toi sininen nahkatakki! Kunpa täältä itä-suomesta löytyisi samanlaisia löytöjä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eläpä! Olin itekki kyllä aivan pökerryksissä ku löysin ton. Nimittäin oon ton väristä ettiny viime kesästä asti :D

      Poista
  4. Ihania juttuja, erityisesti toi nahkatakki on kyllä kunnon löytö! :-)

    VastaaPoista
  5. Voi että miten hyviä löytöjä oot jälleen kerran tehny :) asun oulussa mutta en kyllä löydä monestikkaan nuin paljo kaikkea �� ahh toi valkonen neule on ihana ja nuo rusettihousut! jos tarvit vanhoille vaatteilles ostajaa niin täällä ois yks ostaja;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu tulee kierreltyä kirppareita ja varmaan tästäkin postauksesta näkee että vaatekaupassa töissä :'D Saa aina parhaat päältä jos tulee jotain suosittua juttua. Pidetäämpä mielessä ens kerralla ku myyn vaatteita niin jos pitäis vaikka blogikirppiksen:)

      Poista
  6. Siis oikeesti!! Miten voi olla noin hyvä tuuri :D Höh oon katellinen noista sun kirppislöydöistä.. Tuo takki varsinki!! Kuinka usein käyt kirppareilla?

    Terveisin katkera Oululainen kirppisakkeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tiiä kyllä:D Mää käyn joka viikko kuule! Joskus jopa kaksi kertaa viikossa :'D Siinä se juju varmaan piilee. Kannattaa siis käyä usein ja penkoa joka kolkka niin johan rupiaa löytymää..

      Poista