tiistai 25. lokakuuta 2016

BLOGGAAJIEN MINIBRUNSSI VIMASSA


Täällä taas  yks matti myöhänen joka on kokonaan unohtanu kertoa yhestä kivasta jutusta josta onki vierähtäny jo yli kaks viikkoa. Kulumilla tyypit oli järkänny yhdessä Oulun Viman kanssa meille bloggaajille ihanan minibrunssin sunnuntaina 10.10 aamupäivänä. Kulumilla.fi -sivusto on siis sivusto mihin on koottu oululaisia blogeja, käykäähän kurkkaamassa tuo sivusto niin saatatte löytää vaikka uutta luettavaa! 
Brunssi alkoi alkumaljalla jonka jälkeen käytiin syötävien kimppuun. Tarjoiltavat sponssasi Roberts coffee ja tarjolla meillä oli mm. kana- ja kasviswrappeja, smoothieta, mantelisuklaakakkua, kahvia sun muita virvokkeita. Siinä syömisen lomassa meille kerrottiin Viman historiasta ja vähän koko konseptista ylipäätään. Herkuttelujen jälkeen saatiin nauttia muotinäytöksestä, johon oli lupautunu kolme bloggaajaa "malliksi". Oli kiva nähdä millaisia asukokonaisuuksia Viman stylisti oli luonut naisten päälle. Saatiin myös pieni katsaus syksyn ja talven muotiin, mikä oli tosi kiva sillä ite vaatekaupassa työskentelevänä haluan olla perillä noista asioista.  
Saatiin lopuksi vapaasti kierrellä Vimassa ja katsella ympärillemme(ts. kuvata) sekä tehdä ostoksia. Itse en ostanut mitään vaan tyydyin vain ihastelemaan kaikkia upeita takkeja, pipoja ja neuleita. Ihastuin varsinki tuohon alemman kuvan pipoon, jonka oisin ostanu samantien jos mun varat ois siihen riittäny.. 
Saatiin mukaan vielä huikeat goodiebagit, jotka sisälsi vaikka ja mitä ihanaa! Voisin näyttää kassin sisällön vaikka ihan erikseen toisessa postauksessa. Superiso kiitos tapahtuman järkkääjille. Nämä blogitapahtumat on aina niin kivoja ku pääsee näkemään uusia(ja jo tuttujaki) kasvoja ja porisemaan ihmisten kanssa. Herkutteluja unohtamatta ;)
1 kommentti:

  1. Tuo oli kyllä niin ihana tapahtuma. Voi kunpa oululaiset yritykset hoksaisivat järkkätä tällaisia enemmänkin.

    VastaaPoista