keskiviikko 5. lokakuuta 2016

7 VINKKIÄ PAREMPAAN SYKSYYN

En varmastikkaan oo ainoa jolla mieli madaltuu aina syksyn tullen. Sateinen ilma, kylmyys ja pimeä saa joskus olon tuntumaan vähän masentuneelta. Päätin että tänä syksynä en synkistele vaan yritän nauttia mahdollisimman paljon tästä ihanasta vuodenajasta. Oon aina ollukki tosi syksyihiminen, mutta syksyssä on silti aina ollu joku semmonen vaikutus että sillon kaikki tuntuu vaikeelta. Aamulla ei herätäkkään niin virkeänä koska ulkona on pilkkopimeää, väsy tulee aikaisin ja sateiset päivät tuntuu ylitsepääsemättömiltä. Kuulostaako tutulta? Mietinkin miten ite voisin piristää omaa syksyäni ja päätin jakaa muutaman vinkin myös teille.. 

1. Näe ystäviä tai soita heille. Mikään ei piristä niin paljon ku ystävien seura. Naurakaa, keksikää syksyksi yhdessä kaikkea kivaa ja puhukaa syvällisiä.

2. Harrasta. Älä jää kotiin makaamaan peiton alle vaan käy vaikka pitkillä kävelylenkeillä. Hanki itsellesi joku kiva harrastus jota tykkäät tehdä.


3. Tee joku pieni reissu. Vuokratkaa kaveriporukalla vaikka mökki viikonlopuksi. Mökkeily syksyllä on ihan parasta! 

4. Osta jotain kivaa itsellesi. Oli se sitten syksyvaate, joku uusi asia kotiin tai mikä vaan pieni juttu mikä saa innostumaan.


5. Nauti syksystä. Älä masennu sateisista päivistä tai pimeydestä. Opi nauttimaan myös niistä. Sateella on hyvä uppoutua kattomaan elokuvia tai kokkailla jotain hyvää ruokaa. Pimeinä iltoina on ihana polttaa kynttilöitä parvekkeella ja kuunnella musiikkia viltin alla.

6. Lue kirjoja. Mää oon vieläki niin huono lukemaan kirjoja että tänä syksynä päätin lukea ainakin yhen kirjan. Ja koska rakastan kirjastoja niin mikä olis mukavempaa kun mennä sinne moneksi tunniksi etsiskelemään hyvää luettavaa.

7. Leivo jotain ihanaa tai kokeile tehdä jotain uusia ruokalajeja.syksy2  
Ihanaa lokakuuta kaikille! Muistakaa nauttia tästä kauniista syksystä ennenku se harmaus, pakkanen ja loskakelit tulee. Mukavaa keskiviikkoa 
4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihanan syksyisiä kuvia! ♥

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana tsemppi postaus! Nämä täytyy muistaa kun alkaa tuo synkin vaihe syksystä tulla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pistää korvan taakse, jos tulee niitä hetkiä että tuntuu vaikeelta!♥
   Itellä varsinki tuo loppusyksy on pahin ku alkaa ne vesisateet ja on kylmä, mutta koitetaan pysyä positiivisena!

   Poista