tiistai 27. syyskuuta 2016

PERSOONALLINEN KALENTERI

calendar
Moikkamoi.
Jälleen kerran jouduin mainonnan uhriksi kun törmäsin yhdessä blogissa tällaiseen sivustoon kun Personal planner.com! Sivustolla voit siis suunnitella omannäköisen kalenterin itsellesi ja valita siihen sellasia ominaisuuksia joita itse kalenteriisi haluat. Mää valitsin A5 kokoisen koska aattelin että sitä pienempi ois ollu vähän turha ja tuo on juuri sopiva käsilaukkuunki;) Kansikuvanki olis saanu suunnitella itse tai laittaa jonkun oman kuvan, mutta päädyin kuitenki valmiiseen koska mun mielestä tuo teksti oli jotenki niin kiva ja mun näköinen. 

 Ekalle sivulle sai valita halutessaan "tervehdystekstin" ja omat yhteystiedot mikäli kalenteri hukkuisi. Musta tää on hauska idea siltä varalta jos kalenteri jää johonkin, niin ei tarvi pelätä etteikö se löytäis ikinä takaisin omistajalle. 


 Kalenterin sivut halusin simppeliksi joten valitsin mustavalkoisen teeman niinkun kannessaki. Halusin ehottomasti tohon sivulle myös viikon treenit ja viikon to-do kohdat. Helppo merkata salitreenitki tuohon niin muistaa mitä on tullu tehtyä. Ja to-do lista on ollut myös jo kovassa käytössä, sillä minähän oon kova tyttö suunnittelemaan ja aina joku asia kuitenki unohtuu mitä piti tehä. 

 Mukana tuli myös arkillinen ihania "emojitarroja" joilla voi piristää kalenterin ilmettä. 

 Loppusivuille sai oman maun mukaan valita mitä kaikkea sinne halusi. Vaihtoehtona oli mm tyhjiä sivuja, ruudukkosivua, sudokua, värityskuvia yms. Mää otin muutaman sivun värityskuvia itelle ja loput sitten sudokua(Make tykkää tehä niitä).
Musta tää kalenteri on niin ihana ja hintaa tälle tuli vaan 28€. Toimituskin kuulu hintaan joten siitäkään ei tullut lisäkuluja. Jos teillä on siis kalenterin tarvetta ja ette oo vielä löytänyt täydellistä yksilöä niin suosittelen tilaamaan tuolta ! 
11 kommenttia:

 1. Tää pitääkin pistää korvan taakse! Mä oon kalenterien suurkuluttaja joten heti seuraavan kalenterin tilaan ehdottomasti tuolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pistä ihmeessä! Mää oon ihan hirveen laiska käyttään kalenteria mutta nyt ku on työt ja koulu niin pakko olla joku mihin merkata millon pitää olla missäkin :'D Tää on kyllä niin kätevä ku voi ite suunnitella mitä tohon haluaa..

   Poista
 2. mä kans tilasin tuolta kalenterin loppukesästä, ja tuli aivan täydellinen just mulle :') tuo sun kalenteri on kans ihan hurjan kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiiätkö mitä? ;) Sun blogista mää tämän bongasinki ja oli pakko tilata :'D<3 Se näytti niin ihanalta ja innostuin tuosta että siihen pysty ite suunnittelemaan nuo sivut. Kiitos vinkistä siis kuuluu sulle!

   Poista
 3. Mua niiin kiinnostaisi tuo kalenteri! jos suunnittelisinkin nyt vuoden vaihtuessa.. :-)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha;D Muakin alko kiinnostaan heti ku kuulin tästä ;D

   Poista
 4. Mulla on nyt kolmas kalenteri käytössä tuon sivun kautta :D Ihan huippu tulee kun saa itse suunnitella ja on myös laadultaan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi huippua! Mutta miksen oo ennen kuullu tästä sivusta;) Tästälähtien tiiän mistä kalenterini ostan..

   Poista
 5. Tuo kalenteri on ihan super ihana, jos en ois kerennyt hankkia kalenteria jo, niin tilaisin kyllä tuolta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ku ehdit jo hankkia. Tosin mullaki oli vielä entinen kalenteri ens kesälle asti mutta se oli niin tylsä että päätin silti tilata ton x)

   Poista
 6. Toi on kyllä ihan huippu kalenteri! :D Ei tarvi ettiä mieleistä kun saa ite suunnitella :) Mä tosin oon tilannu viimeks viime vuoden lopulla niin mulla ei tommosia tarroja tullu :( No ehkä ens kerralla sit :D

  VastaaPoista