lauantai 30. heinäkuuta 2016

SUMMERVIBES

              

Heeei
Täällä köllöttelen sängyssä ja ajattelin tulla kertomaan vähän tän hetken fiiliksiä. Eilen oltiin viettämässä iltaa Qstockin ulkopuolella, joten hiukan meinaa olla tukka kipeä tällähetkellä. Hitusen harmittaa että kaverit oli sisäpuolella, mutta en raaskinut ostaa lippuja sinne vaan muutaman hyvän esiintyjän takia.. Oli meillä kuitenki hauskaa isolla porukalla myös ulkopuolella ja oli jotenki niin hyvä fiilis vaan istua keskellä yötä ulkona, ilma oli edelleen lämmin ja naurunremakka kuulu joka puolelta.

Mutta, asiasta kukkaruukkuun. Tarkotus oli tulla lähinnä kertomaan meidän huomisesta reissusta. Ollaan nimittäin lähdössä Norjaan! Reissua ei olla mitenkään hirveesti etukäteen suunniteltu, vaan mennään mihin nokka näyttää. Maanantai-tiistai yölle varattiin mökki Nuorgamista, eli sinne on tarkotus suunnata ainakin sillon. Sitä ennen nukutaan teltassa jossain leirintäalueella Lapissa. Nuorgamista suunnataan siis Norjaan ajelemaan ja nauttimaan maisemista ja siellä yövytään vielä teltoissa pari seuraavaa yötä. Ootan niin innoissani tuota reissua, koska en oo siis koskaan käynyt Norjassa enkä ees mitenkää kunnolla telttailemassa! Jos ei lasketa festaritelttailua ja yhen yön leirintäalueyöpymistä tuurissa. Olin kaupassaki ihan ku pikkutyttö ku innossani valkkasin kaikkia kuivaruokia ja pussipastoja mitä voidaan trangialla tehä, hihih. Reissuun meitä lähtee siis mun vanhemmat, minä ja Make. Tulee kyllä niin huippu reissu! Jotenki semmonen seikkailufiilis kun mitään ei oo suunniteltu etukäteen eikä voi tietää mistä me ittemme löydetään :'D Niin siistiä!
Palaan siis varmaankin vasta loppuviikosta postailemaan, joten oikein ihanaa viikonloppua ja viikkoa kaikille! 

3 kommenttia:

  1. Oii kuulostaa hyvälle tuo reissu Norjaan!:) Pitäkää hauska reissu! Ps. Ihanat kuvat tässä postauksessa <3

    VastaaPoista
  2. Voi, että kuulostaa hyvältä tuo reissu Norjaan! Miekään en oo käynyt Norjassa ja aina on kyllä tehnyt mieli päästä sinne, että jossain vaiheessa pitää suunnata itekki! :) Ihania nämä kuvat :)

    VastaaPoista
  3. Reissupostauksia odotellessa <3 ps. Ihan törkeän upeita kuvia nämä!

    VastaaPoista