lauantai 2. heinäkuuta 2016

MY DAY 30.6.2016

5.25 Ensimmäinen herätys soi ja lyön unissani vaan torkkua päälle.

5.45 Herätys taas huutaa ja Make onkin jo hereillä ja mittaa kuumetta. Raukka on kipiänä joten jatketaan unia.

6.30 Herään siihen ku Make soittaa töihin jonka jälkeen jatketaan edelleen unia. Piti kyllä mennä salille mutta...

7.30 Oon torkuttanu kymmenen minuutin välein tähän asti! Nyt on pakko nousta. Keitän kahvit ja lähen salile. Muistan että mun pyörä on keskustassa **ttu. Mutta hei, määhän pääsenki autolla..

8.50 Jalkatreeni tehty. Käyn mutkan kaupassa hakemassa kääretorttuainekset ja potilaalle limua.

9.15 Alan väsäämään kääretorttua ja syön samalla aamupalaksi puuroa, leipää ja kahvia.


10.15 Pakko mennä suihkuun, ku oon ihan hikinen. Suihkun jälkeen teen kääretortuun vielä täytteen ku pohjakin on hyvin jähtyny.

11.00 Lähen käymään autolla Paljekirppiksellä. Löydän ainoastaan yhden valkosen tunikan, mutta se on kyllä tosi ihana ja oon halunnu kauan sen tyylistä. Keksin heti kivan asukokonaisuuden sen ympärille!12.15 Kotona jälleen ja alan meikkaamaan ja laittautumaan vähän. Meikkaan ihan kevyesti, sillä mun silmä on kipee. Eikai taas joku silmätulehus??!

13.15 Syön makaroonilaatikkoa äkkiä, sillä kohta pitäis lähtä kävelemään Jennalle.

13.45 Saavun Jennan luo ja aletaan valmistelemaan piknikeväitä. Suunnitteilla on siis yllättää Emppu ja mennä yllätysvierailulle. Kuulette tästä lisää myöhemmin;)

14.45 Saatiin yllätettyä Emppu ja laitetaan piknik pystyyn takapihalle. Jäätävät sadepilvet näyttää uhkaavasti lähestyvän ja hyttyset pyörii ympärillä, joten päätetään siirtyä sisätiloihin.15.15 Taivas repeää ja ulkona alkaa kaatosade ja ukkonen jyrisee. Nautitaan herkuista, höpötellään, kiljutaan ku salamat iskee ja nauretaan vedet silmissä.

17.45 Aika meni ku siivillä ja oon nyt vasta kotona. Lähetään Maken kanssa käymään lähikaupassa hakemassa vähän ruoka-aineksia.


19.00 Ollaan löhöilty tähän asti vaan sängyssä. Oon niin väsyny etten jaksa alkaa väsäämään kunnon iltapalaa, joten otan kaapista vaan salaattia ja banaanin.

19.30 Aletaan kattomaan leffaa, joka osoittautuu puolessavälissä ihan surkeeksi. Katotaan Youtubesta jotaki videoita ja päätetään alkaa nukkumaan vaikka kello on puoli yheksän!:'D Vanhukset.

21.30 Oon pyöriny tunnin jo sängyssä eikä edelleenkään uni tuu. Selailen instaa ja snäppiä about tunnin verran ja päätän yrittää uudestaan nukkumista.

23.30 Edelleen hereillä. Unimaski silmille ja pyörin jälleen varmaan puoli tuntia koska on niin KUUMA. Miten kesällä voi nukkua?

00.15 Katon viimeisen kerran kelloa. Nukahdan jossain vaiheessa.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuo tunika. <3 Ja ihan huippu et saatii Emppu yllätettyä, tuli nii hyvä mieli sen puolesta. :`)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on niin ihana! Leveät hihatki!<3 Ja oli kyllä niin paras se ylläri ja Empun ilme oli näkemisen arvonen :'D

   Poista
 2. Tällaset My day- postaukset on kyllä kivoja, tykkään itsekin tehdä näitä aina välillä :))

  http://nobodydoesitbetter-tiiamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä kiva tehdäkki:) Vielä ku joskus sais videolla aikaseksi tehä! ;D

   Poista