keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

PLAYSUIT

playsuit

Ulkona sataa vettä ja ukkostaa, joten kaiholla muistelen tätä hetkeä jolloin nämä kuvat otettiin. No ei mua ees kyllä haittaa että välillä vähän sataa, sillä ollaan kyllä saatu nauttia ihan kunnon kesästä. Eilen tais olla koko kesän lämpimin päivä ja mää olin tietenki töissä. Oon silti päässy nauttimaan tästä kesästä kyllä ihan kunnolla koska vapaapäivät on menny lähinnä rannalla maatessa ja jätskiä syöden. 
Lämpimissä säissä kivaa on myös se että on päässy käyttämään kaikkia kivoja kesävaatteita. Tämänki haalarin ostin jo varmaan pari kuukautta sitte Bikbokin aleista ja nyt vasta tota on tarennu käyttää. Nuo kengät on muuten kans alelöytö h&m:ltä! Hintaakin oli vaan 7€ ja ihatuin heti noihin nyöreihin. Vaikka ne nätiltä näyttääkin niin ei kyllä kovin hyviltä tunnu jalassa. Sain nimittäin heti jäätävän rakon kantapäähän noista. Pitää keksiä joku jippo että nuo ei paina kantapäätä, any ideas?



playsuit3


Mitäs tykkäilette tosta haalarista tai ylipäätään tästä kesäasusta? 





14 kommenttia:

  1. Niin kaunis :)<3 tuo sun asu on niin täydellinen ja nuo kengät, ah! <3 tuo paikka oli kyllä ihana, vaikka saikin vähän etsiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakkahin<3 Jooo vähä oli hakusessa mutta onneksi löydettiin tuo ihana ;)

      Poista
  2. Ihanat baltsut. Nuo nyörijutksat on nyt nii in ja haluaisin itselekki tuollaset samantapaset kengät. :) ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oooo! Rakastan nuita! Harmittaa ihan hirveesti että ne on huonot jalassa:'( Pitää vaan kokeilla semmosia geelityynyjä tms. Kiitos <3

      Poista
  3. sekä playsuitti että baltsut on molemmat tosi ihania ja hyviä löytöjä! Itsekkin on tullut hamstrattua nyt kesällä melkoinen kasa haalareita ja juuri yksi päivä tajusin että ei ole mekkoja oikein tullut nyt kesällä käytettyä :D

    Noissa ballertinoissa on myös ihana balettitanssija- viba <3

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla ei oo ku pari haalaria eikä yhtään mekkoa :'D Yks päivä tajusin etten omista yhtäkään kesämekkoa!! Mitä ihmettä?
      Hih, nuissa kyllä on vähä tommosta balettitanssivibaa ;)

      Poista
  4. Todella ihana asu! <3 Tykkään myös noista kengistä :) Harmi vaan, että hiertävät. Kokeile semmoisia kantapääsuojia noihin tai sitten rakkolaastaria ennaltaehkäisevästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos<3 Harmittaa kyllä iha vietävästi! Aaattelin tosiaan kokeilla semmosia geelityynyjä mitä saa kenkiin, tai sit just ihan rakkolaastari.

      Poista
  5. Ihania kuvia <3

    http://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihana tuo haalari on! Tosi raikas väri ja niin kiva :)

    VastaaPoista
  7. Tudo lindo no look, assim como seu blog,amei!!

    http://frescachic.blogspot.com.br/

    VastaaPoista
  8. Tosi ihana asu :) Ja noi kengät!! ♥ Ostin just kans samanlaiset, toivottavasti mulle ei tuu kauheita rakkoja... :s :D

    VastaaPoista
  9. Sulla on ihana blogi! :-) Ja toi haalari, vitsi minkä värinen!!
    -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

    VastaaPoista