maanantai 4. heinäkuuta 2016

LOOSE PANTS

loosepants

Nyt näätte sitte ekaa kertaa nää kirpparilta löydetyt housut in action. On kyllä oikeesti heittämällä rennoimmat housut mitä omistan. Ei purista mistään eikä näillä tullu kuuma edes parinkymmenen asteen kelillä. Nää kuvat on toissaviikolta ja tuo päivä oli ihan täydellinen. Otettiin Jennan kanssa kuvat Ainolanpuistossa ja haettiin vielä jätskit kojusta ja istahdettiin aurinkoon. 
Nyt tulee ikävä tota ilmaa ku katon ulos, sillä ilma on harmaa ja asteita vajaa 13. Tälle viikolle on luvattu pelkkää sadetta ja kylmää, tietenkin, ku mulla on koko loppuviikko vapaata. Kaikenlisäksi oon kärsiny eilisestä asti jäätävästä kurkkukivusta! Varmaan iskee vielä joku kuume tähän.. Tietenki sillon sairastellaan ku on vapaata. Mutta eipähän tarvi olla töistä pois? Eh. 


loosepants3

Onko siellä ruudun takana muita, jotka on ihastunu rentoihin loose fit-housuihin?




16 kommenttia:

  1. Onpa kyllä ihanat housut! <3 toivottavasti siellä lämpenis pian.. Me tullaan kotiin ylihuomenna ja täällä Kreikassa on nyt 34 astetta varjossa. Melko shokki ois tulla yli 20 astetta kylmempään :D koitahan pysyä terveenä:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo söpöt:> No jooo epistä, määki haluan nuin lämpimään:D Ainaki näyttäs että tällä viikolla on jotain 13-15 astetta. Ja en mää kauaa pysyny terveenä ku kuumeen pukkas:(

      Poista
  2. Oi nää kuvat on aivan ihania :)<3 ja tää asukokonaisuus aivan lemppari!<3 määki niin tahon ainolanpuistoon kuvaileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru<3 Nuo housut on niin kivat!! Ja kyllä me vielä mennään tonne sustaki ottamaan;)

      Poista
  3. nuo housut on ihanat ♥

    https://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Niin rennot ja söpöt hippipöksyt:')

      Poista
  4. Oi että, sä oot vaan niin upee! Mä oon kans ihan rakastunu tommosiin loose fitteihin :) Ihana kuosi noissa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh kiitos<3 Mää oon kans niin tykästyny koska nuilla on niin kiva olla :'D Tiukat farkut on historiaa!

      Poista
  5. Tuollaisia ihanuuksia olen itsekin kalastellut, mustavalkoiset löhöpöksyt olisi ihanat ja tyylikkäät. Hattu tuo just tyylikkyyttä muutoin rentoon lookiin:) Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä jalassa niin mukavat:) H&M:llä oon kans nähny paljon näitä löllöhousuja. Kiitos<3

      Poista
  6. Upean näköiset housut!! Oon itsekkin tykännyt viime aikoina käyttää loose fit-housuja, niissä on mukavuus kohdallaan ja näyttää myös hyvältä :-) Toivottavasti siulla on vaan jotain pientä flunssaa eikä nouse kuume, mutta eikö ne ahkerimmat työntekijät juuri sairastakkin vapailla! :-D Koita nauttia siun loppuviikon vapaista :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:> Juu kuume sitten nousi ja koko viime viikon olin kipeä(kun oli vapaa viikko!) että niinkai se on että vapailla sairastetaan :'D

      Poista
  7. Ihan täydelliset housut, näyttää tosi hyvälle ♥ Tuollaiset pitäisi kyllä itsellekin hankkia, näyttävät just niin rennoille ja sopivat viileisiin kesäpäiviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä sun kanssa:) Kiitos Viivi<3 Ehottomasti metsästämään!

      Poista