maanantai 18. heinäkuuta 2016

DENIM SHORTS & WHITE LACE


Heippa! Tulin julkasemaan nämä muutaman viikon vanhat asukuvat. Tuntuu että näistäki on jo ikuisuus aikaa, sillä tämä asuhan mulla oli sillon tuolla blogitapahtumassa, josta aikasemmin postasin.

Tämä kuvissa näkyvä paita on uusi ja se saapui jo joku aika siten Ebaystä. Yleensä en oo nykyään vaatteita uskaltanut tilata, sillä aiemmin kaikki tilaukset on menneet mönkään. Tää oli kuitenki tosi hyvä ostos ja tykkään ihan älyttömästi. Suora linkki puseroon on tässä, jos joku vaikka kiinnostuu tilaamaan itselleen samanlaisen! Myös laukku on itseasiassa Ebaystä tilattu ja siihenkin ihastuin heti. Ainoa miinus vaan että se hajos toisella käyttökerralla kokonaan. Siis tuo hihna vaan hajosi molemmista päistä ja koko laukku tipahti maahan. Ei vissiin kestäny ihan sitä painoa mitä olin sinne tunkenut. Onneksi hihnan sai hyvin "korjattua" solmimalla ne vaan ja nyt ainakin pysyy, vaikkakin näyttää vähän hölmöltä. Sain kuitenkin myyjältä rahat takaisin kun valitin tuosta, eikä laukkua tarvinnut edes lähettää takas ;) Laukun linkki on tässä. Vähän ehkä houkuttelis tilata myös ruskeana, vaikkakin tuo laatu ei oo mikään maailman paras.

ebayshirt2

PAITA & LAUKKU-EBAY / SHORTSIT & KENGÄT-KIRPPIS



Onko muut tehny viime aikoina onnistuneita Ebay-löytöjä?




14 kommenttia:

  1. Mä en koskaan oo tilannut Ebaystä mitään, mutta sieltä varmasti löytäisi oikeita aarteita 8) Asu näyttää ihanalle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whaaat:D Elä ees tilaa, koska jäät niin koukkuun :'D Se pakettien oottaminen on parasta!! Kiitos Kata<3

      Poista
  2. Ompa ihana asu! Minkä koon tilasit tosta paidasta:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:> Otin riskillä S-koon, vaikka yleensä nuo kiinan vaatteet on ollu tosi pieniä. Meinasin ottaa ällän, mutta sitte vaan että no en tykkää jos se onki sit liian löysä ni otin pienimmän. Enkä ees kattonu kokotaulukkoa :'D

      Poista
  3. Ompa ihana ja onnistunu löytö toi paita! <3 Mulla oikeen sormet syyhyää et haluis päästä shoppaan ebayhyn, mut tänne espanjaan ei paljoo tilailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia:> Voi ei niiin ku et voi tilata sinne! höh. No mutta ehkä sää kestät, tilailet sitte ku tuut Suomeen ;)

      Poista
  4. Onpa ihana asu, nappilöytöjä paita ja shortsit!

    En oo vielä koskaan tilannut Ebaystä, vaikka monesti oonkin sitä ajatellut - pitää varmaan ottaa asiaks selata mitä kaikkea sieltä löytyy :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:> Oijoim suosittelen kyllä selaamaan mutta samalla varoitan että kohta oot vararikossa ;)

      Poista
  5. Mulla on ollut vuosia sitten toi sama laukku ja hajos myöskin samalla tavalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Hahah ei vissiin mitään kovin kestäviä:D Ärsyttää, mut tykkään tosta kyllä paljo ni menee tolleen että on solmut :P Voishan nuo varmaan ite jotenki ommella..

      Poista
  6. Olisi kivaa joskus nähdä sun ebay ostoksista omaa postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen aika varmasti pian postausta, koska on taas tullut tilattua vaikka mitä:) aiemmista ostoksista täällä onkin jo postaus..

      Poista
  7. Ihana asu <3 Mielelläni laittaisin tommosen päälle vaikka heti

    VastaaPoista