maanantai 1. kesäkuuta 2015

Sporty vibes

Hellou! Täällä ollaan vietetty vähän hiljaista viikkoa blogin puolella. Tässä on nyt ollut kaikenlaista, etten oo oikeen jaksanut keskittyä postailuun. Koko viime viikko meni muutenkin vähän sumussa ja todella väsyneenä. Viikonloppu oli onneksi niin tapahtumarikas, että oon ollut ku uus ihminen sen jälkeen. Lauantaista tulossa vielä erikseen postausta, mutta sen verran voin paljastaa että pääsin Ylexpopin bäkkärille moikkaileen mm. Isac Elliotia, Mikael Gabrielia ja Ylex:än juontajia ;D Oli niin ihana viettää aikaa ystävien kanssa ja vieläpä aurinkoinen sää kruunasi koko viikonlopun.

Nyt kuitenkin tulin näyttämään teille toissasunnuntaina otetut asukuvat, jotka käytiin Jennan kanssa nappaseen Ainolanpuistossa! Halusin laittaa jotain simppeliä päälle joten vetäisin jalkaan nuo kirppikseltä ostetut chinohousut, raitapaidan, lippiksen ja tennarit. Taitaa olla eka kerta kun pidin lippistä asukuvissa, ja ei kyllä varmasti viimeinen. Sen verran tykkäsin tästä lookista! En millään jaksanut stressata kampauksen kanssa, joten lippis oli hyvä vaihtoehto. Tästä asusta tulikin mun mielestä aika sporttinen, ja oli kiva olla välillä tällasessa vähän rennomassa lookissa. Kuvailujen jälkeen käytiin vielä Makiassa, ja uskaltauduttiin jo terassille nauttimaan auringonpaisteesta makusoodan ja herkkuleipien kera.












Miltäs tämmönen sporttilookki näyttää teidän silmään? 
Onko siellä muita lippiksiin hurahtaneita? ;)
Pakko muuten vielä avautua huomisesta että mua jännittää ihan ÄLYTTÖMÄSTI, nimittäin huomenna on mun elämäni ensimmäinen lehtihaastattelu! Mun pitäisi puhua kesän muodista ja tällä hetkellä tuntuu että pää lyö vaan tyhjää :D No, jospa se menis ihan hyvin. Pitäkää mulle peukkuja, iiks!

17 kommenttia:

  1. Ihana kesälookki, ja tuon raitapaidan selkämys on täydellinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkään tosta selkäosasta aivan älyttömästi;) Kiitos ♥

      Poista
  2. Voi vitsi miten ihania kuvia!!<3 jotenkin niin kesäisiä! Ja on taas neidillä ollu niin huippu asuvalinta! Rento mutta tyylikäs <3 niin ihanaa, että se haastattelu meni hyvin! Pidin sulle peukkuja :** muistappa se tiistai sit ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu♥ Piti kokeilla tämmöstä rennompaa tyyliä välillä;D Ja meni ihan toooosi hyvin!!! Muistan tietenki ♥ Niin innolla jo ootan sitä!

      Poista
  3. Oikeenkin kiva asu! Mihin lehteen haastattelu tulee? :) kiva ois lukea se

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Haastis tulee ens viikon oululehteen, eli se tulee vaan Oulussa :D

      Poista
  4. Oikein kivannäköinen asukokonaisuus ja lippis sopii siihen. :-)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kuvat ja lippis on paras!! <3 Miten sun haastattelu meni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii on! Aloin nyt lämpenemään tolle lippikselle :D Haastis meni iha älyttömän hyvin! Ihan turhaan jännitin..

      Poista
  6. Nää sun sporttikuvat on melko ihania!! ♥_♥ Tai just toi miljöö on niin kiva ja asu näyttää siinä tosi hyvälle. :) Ihana lippismuija ♥ Oli niin ihana istua tuossa terdellä, mutta pikkasen pitäs kyllä ilmat lämmetä ettei illalla tarvi palella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaa;D Onkai ne ku niin hyvä kuvaaja taas ottanu XD Tuo silta on kyllä ihana kuvauspaikka, niinku eilen taas huomattiin ;) Ja joo ootappa ku lämpenee ilmat ni istutaan tuolla terdellä kokoajan ;)) ♥

      Poista
  7. Sulla on ihanan raikas blogi! Tätä on pakko jäädä seuraamaan ;) Ja onneksi törmäsin tänne, olenkin etsiskellyt uusia blogeja luettavaksi! Ps. Lippikset on niin jees, etenkin sellaisina päivinä kun tukka ei halua tehdä yhteistyötä :D

    VastaaPoista