lauantai 27. kesäkuuta 2015

TALLINNA - PART 1

Kuten varmaan ootte täältä jo miljoona kertaa lukenu niin käytiin muutama viikko sitte Tallinnassa. Tai ensin me mentiin pariksi yöksi Lahteen Maken siskon luo yöksi ja sunnuntaina suunnattiin sitten kohti Viroa. Oltiin siellä siis 4 yötä Kalev Spa hotellissa, jossa on myös kylpylä. Tykkäsin hotellista kyllä tosi paljo! Tää oli muutenki mun eka kerta Tallinnassa kesällä ja en kyllä aio enää talvella lähteä. Oli tuolla kesällä niin paljo enemmän nähtävää. 
Ekana päivänä lähinnä oleskeltiin hotellilla, tutustuttiin kylpyläosastoon ja rentouduttiin huoneessa. Sen verran käytiin ulkona että Make kävi kokeilemassa jousiammuntaa ja käytiin Vapianossa vetämässä pasta-annokset! Toisena päivänä me suunnattiin Rocca Al Mare kauppakeskukseen, jossa tuliki vietettyä puoli päivää shoppaillen :D Käytiin vielä vanhassakaupungissa käppäilemässä ja etittiin semmonen ihana näköalapaikka, josta näkyi koko kaupunki. 
Mulla on sieltä reissusta niin paljo kuvia, että laitan näitä nyt tulemaan muutamassa osassa ettei tuu ihan kilometripostausta ;) 


1 kommentti:

  1. Mulla kiiluuu sydänsilmäinen emoji kun nään nuo kadut tuolla. Määä niin haluun tuonne!!! ♥_♥ Kivoja kuvia näää. :)

    VastaaPoista