keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Bloggaajien lauantai

Viime lauantai oli ehkä yks huipuimpia päiviä ikinä! Päästiin yhdeksän muun bloggaajan kanssa osallitumaan aivan huippuun päivään jonka VisitOulu meille järkkäsi. Aamu alkoi kokoontumisella Puistokahvila Makiassa, jossa päästiin nauttimaan aamupalaa. Ite oon Makiassa nauttinut aamiaista pari kertaa aiemmin, eikä se kyllä tälläkään kertaa pettänyt! Tarjolla on mm. croisantteja, juustoja, smoothieta, hedelmiä, salaattia jne muuta normi aamiaisjuttuja. Lisäksi siihen kuuluu myös aina iso munakas joka paistetaan aina tilauksesta erikseen. Munakkaaseen saa valita kaks täytettä ja ite otin tälläkertaa pekonia ja rucolaa, nami! Voin kyllä suositella Makian aamiaista, käykää joskus testaamassa! Hintaa on muistaakseni 11,90€.
 Paikalla oli tuttuja bloggaajia, mutta myös muutamia uusia kasvoja, joten oli kiva päästä tutustumaan myös niihin joita en oo aikaisemmin blogimiiteissä tavannu :)


Aamiaisen jälkeen lähdettiin vatsat täynnä pihalle jossa meitä odottikin maailman cooleimmat polkupyörät! Leijakoulu Lappis lainasi meille tommosia cruiser polkupyöriä, jolla päästiin kruisailemaan paikasta toiseen. Tuota pyörää voi vuokrata esim. kolmeksi tunniksi(15€) tai vaikka koko päiväksi(25€). Siis mää niin ihastuin tuohon pyörään ja oumaigaad miten hyvä sillä oli ajaa :D Just täydellinen kruisailupyörä jos vaikka haluaa ajella ympäri Oulua! Ostaisin tommosen samantien itelle jos se ei ois niin arvokas ;)


©Annika
Ajeltiin pyörillä siis kohti Superparkkia, jossa meille oli järkätty pientä ohjelmaa. En ollu ikinä käyny kyseisessä paikassa, ja luulin että se on enemmän semmonen lastenjuttu. Mutta huomasin kuitenki että siellä oli paljon juttuja joista jopa Nina 25vee innostu :D Meidät jaettiin kahteen joukkueeseen, joiden kesken pidettiin leikkimielisiä kilpailuja. Oli mm. polkuautoviestiä, minigolffia, kiipeilytelineviestiä ja vaijeriliukua. Loppuaika saatiin kierrellä tuolla itekseen ja käytiin Jennan kanssa mm. laskemassa renkaalla mäki alas ja pomppimassa trampalla(tai no minähän en sinne uskaltanu)...©Jenna
Superparkilta ajeltiin taas kruisereilla torinrantaan viemään pyörät takasi Lappikselle jonka jälkeen alkokin se osuus jota olin eniten koko päivältä oottanut. Saatiin nimittäin backstagepassit kaulaan ja lähettiin tutustumaan Ylexpopin kulisseihin! Ylex:n musiikkipäällikkö Peppi kierrätti meitä ympäriinsä ja käytiin mm. jututtamassa juontajia Vikiä ja Mäkkäriä sekä myös artisteja Isac Elliotia ja Mikael Gabrielia ♥ Kaikki tyypit oli niin huippuja ja pakko mainita että huhhuh miten kohtelias vasta 14-vuotias Isac on! Olin ihan hämmästyny ku tyyppi tuli kättelemään kaikkia ja esitteli ittensä. Tais mennä tällä fanitytöllä vähän pasmat sekasi siinä vaiheessa ;D 


©Jenna
©Sita
Kiertelyn jälkeen ja pää pyörryksissä lähdettiin kaikki omille teillemme. Kasmiria en tällä kertaa ehtinyt nähdä, sillä lähettiin käymään Roosterissa syömässä ennen konsertin alkua. Neljäksi suunnattiin takas torille kun Ikke nousi lavalle! Itellä oli jalat siinä vaiheessa jo niin muusina että siirryttiin muutaman biisin jälkeen terassille kuuntelemaan, jossa istuttiinki sitten iltaan asti auringonpaisteesta nauttien.
Aivan huippupäivä huipentui vielä mun ja Jennan yölliseen kuvausreissuun. Oli ihan mahtavaa päästä kuvailemaan auringonlaskuun. Mutta ei niistä sen enempää vielä, näette niitä kuvia täällä sitten myöhemmin ;) Kiitos mukana olleille bloggaajille ♥ 
Sekä  SUUUUPERISO kiitos tietty VisitOululle ja Karoliinalle ikimuistoisen päivän järkkäämisestä! ^^

10 kommenttia:

 1. Vautsi miten ihanalta toi teidän päivä kuulostaa♥♥

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa älyttömän huipulta päivältä! Oispa ihana, ku täälläkin joskus järjestettäis jotain vastaavanlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä niin huippua ja siis kiva ku täälläkin tapahtuu jotaki :'D Toivottavasti sielläkin tulis jotain vastaavanlaista tapahtumaa joskus :)

   Poista
 3. Olippa hyvin kertonu tuosta päivästä! :) Harmittaa kyllä ku ei ite töiltä ja juhlita tonne kerenny! Vaikuttaa kyllä tosi hyvin järkätyltä jutulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitti Elisa:> Oli kyllä ihan mahtava päivä! Oispa ollu kiva ku oisit ollu mukana<3

   Poista
 4. Voi olisinpa itekki päässyt tapaan teitä ja viettämään noin siisti päivä! Kuulosti tosi kivalta :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpäää:S Ois ollu kiva nähä sinuaki:)

   Poista
 5. Ihan huippu päivä, huiput kuvat ja huippu Ninnukka ♥ Oispa tälläsiä päiviä lisää. :)

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä huippu päivä, vieläkin hymy huulilla muistelen. :) Ja oli kiva tavata, toivottavasti nähdään uudelleenkin!

  VastaaPoista