tiistai 18. marraskuuta 2014

My day, torstai 6.11

6.30 Kello soi ensimmäisen kerran. Lyön vissiin unissani kellon kiinni. Kello soi taas 6.45 mutta en todellakaan jaksa nousta vielä. Seuraavan kerran kello soi 6.00, väsyttää niiiin paljon mutta päätän vaan pötkötellä silmät auki sängyssä. Käyn Facebookissa. Make tulee makkariin kattoon lämpömittaria ja tokasee että 12 astetta pakkasta. Hrrr tutisuttaa pelkkä ajatuskin että pitää nousta täältä peiton alta!

6.10 Pakko nousta ylös ku Makeki jo häärää jotain keittiössä. Ajattelen vaan että pakko lähtee salille. Vaihdan yökkärin urheiluvaatteisiin, täytän juomapullon ja laitan treenikassin valmiiksi. Kipitän vessaan pesemään hampaita ja Make lähtee töihin.

6.25 Lähden kohti salia. Pyörän lukko on jäässä eikä meinaa aueta. Muutama ärräpää lentää ja puhaltelen sinne lukkopesän sisälle :D Aukeshan se perhana!

6.40 Vihdoin salilla.. Eka 5 min lämmittely jaloille ja sitten kunnon jalkatreenit. Treeni suju hyvin, paitsi polvi naksui inhottavasti joissakin liikkeissä;( Ei pysty kyykkäämään.



8.00 Valmis! Ihmettelen ettei mulla oo ikinä mennyt nuin kauan treenissä. Korkeintaan tunti aina. No ainakin tuli tehtyä kunnolla. Salaa mielessäni toivon että huomenna olis jalat kipeenä niin tietäis että treeni on menny varmasti perille :'D Lähden kotia ja ihastelen että ulkona on jo vähän valoisaa.

8.15 Kotona taas. Parin  minuutin pikasuihku ja aamupalan tekoon. Laitan jo eilisen bb-jakson valmiiksi läppärille. Aamupala koostui parista ruisleivästä, banaani-mustikkasmoothiesta ja mansikkateestä. Syön itteni liian ähkyyn ja nauran bb-tyypeille maha kippurassa.



9.40 Alan kirjottelemaan lokakuun suosikit-postausta. Ajattelen että tää tulee nopeesti. Kuvat koneelle, pikku muokkaus ja alan rustailemaan.

11.45 Postaus valmis. Herraisä miten siinä nuin kauan meni?! Mietin että lähtiskö kaupungille, koska en jaksais möllöttää koko päivää sisällä. Alan meikkaamaan aika kevyesti ja mietin asua. Melkein sama mitä laittaa päälle koska toppatakki kuitenki peittää kaiken. Laitan lämpimästi vaatetta ja vedän pipon päähän.


12.00 Oon jo melkein laittamassa takkia päälle ja muistan että aamupalasta on jo aikaa. Päätän syödä lounaan ettei tuu shoppaillessa heti nälkä. En nimittäin tykkää käyä yksin syömässä :( Lämmitän illalla tehtyä lasagnea ja otan kylkeen salaattia. Ruuan jälkeen lähen polkemaan keskustaan.



12.31- 14.30 Shoppailua shoppailua!



14.45 Kotona jälleen. Muistan ovella etten oo juonu koko päivänä vettä! Juoksen suoraan jääkaapille ulkovaatteet päällä ja vedän yhellä kulauksella puoli pulloa  jääkylmää vettä :D Hirveeee jano!
Meen makuuhuoneeseen, levitän ostokset sängyn päälle ja ihastelen niitä(kait joku muuki tekee tätä?) :'D Materialismionnellisuus



15.01 Laitan pyykkikoneen pyörimään ja samalla muistan etten ostanut pikkujoululahjaa kaupungilta. Äh, pakko siis lähteä vielä illalla käymään kaupassa. Sitten aloitan kirjottamaan tätä postausta. 



15.50 Pitää lähteä Siwalle viemään yhdet kengät jotka myin fb-kirppiksellä. Takki päälle ja pakkaseen...


16.10 Joku tyttö hakee kengät multa ja Make kurvaa Siwan pihalle hakemaan mut kyytiin. Päätetään lähteä samalla reissulla ettiin se pikkujoululahja. Suunnataan Limingantullin Prismaan, josta löytyy jonkunlainen lahja. Eka meinaa tulla kauhee stressi jostain pikkujoululahjasta :-D Kassalla yllätän Maken ja sanon että nyt mennään pizzabuffaan syömään! 

18.20 Tullaan kotiin ja mun maha on halkeamispisteessä. Oho, pyykit on unohtunu koneeseen joten laitan ne heti kuivumaan. Kissanhiekkaki pitäis vaihtaa joten teen sen nyt. Sen jälkeen alan tekemään  rocky roadia lauantain pikkujouluille.



20.00 Sauna on lämmin! Kerranki saa kunnon löylyt ku maltettiin lämmittää niin kauan. Saunan jälkeen rasvaa naamaan, yökkäri päälle ja hetkeksi sängylle selaileen instagramia ;D

20.45 Aletaan kattomaan salkkarit, jotka jäi välistä. Katotaan myös edellisen päivän under the dome ja tehään ekaa kertaa poppareita kattilassa, en tykänny niistä. 



22.00 Aattelin mennä nukkumaan, mutta Make haluais vielä kattoa valheen vangit netistä. Pakkohan se on itelläki kattoa ku kuulostaa niin mielenkiintoselta jaksolta. Otan lautasellisen salaattia iltapalaksi.

22.50 Jakso loppuu ja hampaanpesun jälkeen loikkaan sänkyyn puhtailta tuoksuviin lakanoihiin. Selailen Facebookin, instan ja weheartitin läpi. Jumitun vielä vähäksi aikaa Toriin kattelemaan myytäviä asuntoja. 



23.35 Katon kelloa ja ihmettelen miten se voi olla jo noin paljo. Pitäisköhän alkaa nukkumaan? Peppi tulee mun tyynylle loikoilemaan ja kehrää mun päätä vasten. Nappaan Maken lusikkaan nukkumaan. Pienen hetken mietin, kuinka onnellinen oon tällä hetkellä. Nukahdan vartin sisällä. 

14 kommenttia:

  1. <3 ihana oot. tämmöset on aina nii kivoja lukee hihi ^_^

    VastaaPoista
  2. oiii Nina <3 aivan ihana postaus!! Tykkäsin ihan älyttömästi!<3 Tee näitä lisäää paljon enemmän! Ja heii ihania ostoksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) <3 Tätä oli ihan hauska tehä vaikka pitikin kokoajan kirjottaa ylös mitä teki :')

      Poista
  3. Tein äsken sen postauksen, josta laitoin eilen sulle sähköpostia. Käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  4. Oi tätä postausta oli ihana lukea!! <3

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus :) <3 !
    Siis huh, oot ihan supernainen, kun jaksat raahautua salille heti aamusta ja noin aikaisin vielä. Miten sä teet ton :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöhh mää mikkää supernainen oo :'D Enkä mää aina jaksa herätä nuin aikasin treenaamaan. Enkä ees tiiä miten jaksan, välillä ihmettelen itekki x)

      Poista
  6. Voi ku söpö kirjoitus! Mut Make ja valheen vangit :'D... -Heidi

    VastaaPoista