maanantai 3. marraskuuta 2014

Ideaparkin avajaisissa

Viime perjantaina tänne Ouluunki aukesi kauan odotettu Ideapark! Pitihän se heti mennä tsekkaamaan millanen paikka on kyseessä joten suunnattiin äitin kanssa siis sinne perjantaina heti aamusta. Oli vissiin pari muutakin ihmistä päättänyt tulla paikalle nimittäin pihalle saavuttuamme jonot joka oven eessä oli aivan järjettömän pitkät :D Kymmeneltä aukesi ovet ja päästiin kattomaan miltä sisällä näyttää. Kierreiltiin pääasiassa vaatekaupat läpi ja itse ostin vain pari juttua tällä kertaa. Olihan se kiva että näinkin lähelle tuli nyt joku kauppakeskus niin ei enää tarvii lähteä Kempeleeseen asti Zeppeliiniin. Kuitenki musta koko paikka oli pienoinen pettymys, koska oli paljon pienempi mitä oletin eikä siellä juurikaan uusia kauppoja ollut. Ainoa paikka jota ei Oulussa aiemmin oo ollut oli Bikbok ja se oli perjantaina niin täynnä ihmisiä ettei päästy edes sisälle asti, nimittäin kassajono oli ovelle asti pitkä. Ymmärtäähän sen, koska jaossa oli ilmaisia lahjakortteja ja goodiebageja, mutta olis ollut kiva päästä katsastamaan tämä kyseinen kauppa. Päätettiinki että tehdään tällä viikolla uus shoppailureissu sinne joku päivä heti aamusta, ettei ihmisiä oo niin paljon liikkeellä. Ja sitäpaitsi pitäis vielä löytää ens lauantaiksi pikkujouluasu, iiks!



Mutta sitten niihin pariin ostokseen :) Lindexistä löysin ihanan "pörröneuleen" jollasesta oon jo jonkunaikaa haaveillut! Siellä oli teline jossa oli erilaisia neuleita ja päällä kyltti -50%. Bongasin siitä ihanan pörrösen ihanuuden ja katoin hintalappua jossa oli 19,95€. Nappasin paidan heti mukaani kun tajusin että se maksaa vaan kympin. No kassalla myyjä ilostutti mua vielä enemmän ja sanoi että neule maksaakin kassan mukaan vaan vitosen! Kiva yllätys siis oli. Oon jo pitemmän aikaa ettinyt tommosta pidempää avonaista neuletta ja tuo on vielä niin ihanan lämminkin ku se on tommonen karvapallo. 


Toisen puseron löysin Anton&Nina liikkeestä, jossa myydään pääosin lastenvaatteita mutta sieltä löytyy myös jonkunverran naisten tuotteita. Olin kattonut jo aiemmin tätä t-paitaa keskustan liikkeessä, mutta melkein viidentoista euron hinta ei hirveesti innostanut. Tää oli kuitenkin nyt avajaisten kunniaksi alennuksessa ja maksoi siis vaan 4,95€! 


Semmoset ostokset tällä kertaa. Oishan sieltä löytynyt vaikka mitä muutakin ihanaa, mutta pienesti ahdisti se ihmispaljous niin ei oikeen jaksanut keskittyä kattelemaan. Luultavasti kuitenkin pääsen sinne jo huomenna uudestaan shoppailemaan♥ Toivottavasti tällä kertaa pääsen käymään vihdoin ja viimein siellä Bikbokissakin. 


Tänään on ollut jotenki ankee päivä. Ulkona on harmaata ja koko päivän on satanu vettä :/ Onneksi jaksoin aamulla käydä salilla vaikka sen jälkeen olinkin ihan järjettömän pahalla tuulella kun kastuin läpimäräksi matkalla kotiin :D No, mutta perus maanantai. Ja tänään en kyllä aio tehdä enää mitään muuta ku maata sohvalla, lukea blogit läpi ja juua monta kupillista teetä! 
Onneksi tällä viikolla on luvassa muutamia kivoja juttuja niin ei tarvi hautatua tänne sohvan pohjalle kokonaan.. Ja lauantaina pääsen taas vihdoin näkemään kaikkia ihania bloggaajia,  räpsimään mielettömästi kuvia ja herkuttelemaan pikkujouluhin :)

Viettäkää ihana ja rentouttava maanantai tuosta harmaudesta ja synkkyydestä huolimatta! 

13 kommenttia:

  1. Mullekkin ideapark oli hieman pettymys, mutta ainakin nyt bikbok on Oulussa ;) ite jonotin elisan kanssa sovituskoppeihin tunnin ajan ja vielä puolituntia kassalle :D paljon tuli ostettua kaikkea kun oli hyvässä alennuksessa :) kivoja juttuja oot löytänyt sinäkin, etenkin tuo pörröneule ♥ harmi ettet päässy tutkiin bikbokin tarjontaa tarkemmin :/ ja oikeasti nina, oot näissä kuvissa ihan älyttömän kauniina ♥♥♥ wouu!!! ♡_♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Mutta bikbokkihan tulee Zeppeliiniinkin kohta niin sit meillä on jo kaks! ;D Ja kävin just äsken tuolla Bikbokissa kattelemassa! Eipä siellä ollu oikeen hirveesti mun tyylisiä vaatteita:( Kiitos kaunokainen !♥

      Poista
  2. Minusta se ideapark oli ihan kiva paikka, mutta täytyy sanoa että Tampereen ideapark on vielä parempi ;) Siellä sentään on paremmat kaupatkin! Me käytiin lauantaina tuolla ja olihan sielä kyllä ihmisiä, huh :D Onneksi ei oo joka kerta ihan tommonen rysis. Se on tää alkuhuuma ;) Vois itekki esitellä ostokset blogissa. Lähti paljon kaikkea mukkaan ja ois lähteny enemmänkin jos oisin vaan ostanu. :D Nyt jäi harmittaan jälkikäteen pari juttua mitkä jäi cubukseen. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin on Tampereella parempi, ja onhan se nelinkertainen tuohon Oulun parkkiin verrattuna :D :( Mullakin jäi ostamatta Cubuksesta yhet farkut ja nyt ku äsken käytiin katteleen ni en löytäny koko housuja enää! Yhhh

      Poista
  3. Mä kyllä tykkäsin Ideaparkista, sais olla kyllä vähän enemmän tarjontaa miehille! :D

    VastaaPoista
  4. Kivoja ostoksia oot tehnyt ja vautsi toi pörröneule. Mä kans haluaisin tuollaisen ja oot saanu tuosta vielä hyvän alennuksen. :o Mä kans kävin lauantaina ideaparkissa ja siellä oli porukkaa mukavasti. Sain kuitenkin ostettua ihan kivoja juttuja, mutta silti toi oli vähän pettymys. Ajelen mielummin zeppeliiniin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No melkeen itekkin meen mielummin Zepeen ku sinnekki kuitenki kohta aukee myös Bikbokki ;) Vaikka se onki kauempana niin siellä on kivempia kauppoja! :D Ja oon niin happy ku löysin ton neuleen nuinki edullisesti, koska se on niiin ihana♥

      Poista
  5. Niin siistit meikit sulla näissä kuvissa, vau! Onneksi ei tullut lähettyä heti aamusta tuonne, ois varmaan jääny shoppailut aika vähälle. :D Mutta hyviä löytöjä kuitenki teit, ei ainakaa verottanu kukkaroa paljon. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiiitos Elisa :)♥ Olinki just laittanu halloweenin kunniaksi oikeen tummat silmämeikit. Ja ei kyllä verottanu ei ! Äsken ei ollu paljon ketään ihmisiä tuolla, mutta eipä siltikään tullut shoppailtua ku yks pikku juttu vaan :)

      Poista
  6. Mullekin Ideapark oli pienoinen pettymys, kooltaan ja liikkeiltään. Bikbok toki oli tervetullut uutuus, mutta en tiiä tuleeko sen takia tuonne lähdettyä, ainakaan kunhan se Zeppeliiniin avataan. Myös Stadiumin valikoima päihittää Top Sportin, mutta on se toki kiva, ettei oo pakko Kempeleeseen asti aina ajella :)

    Mahtavia löytöjä onnistuit kuitenki tekemään! Kelpuuttaisin itellenikin :)

    VastaaPoista