torstai 8. toukokuuta 2014

Kesälomaaa

Heippa!
Oon kohta viikon vietelly kesälomaa ja on kyllä ollu ihana vaan olla ja rentoutua eikä oo tarvinnu miettiä että pitäs lähtee töihin.. Maanantaina kävin tutustumiskäynnillä tossa meijän lähellä olevalla kuntosali Satsilla. Täytyy sanoa että kyllä treenaaminen maistu hiton  hyvälle pitkästä aikaa! Ja sali oli aivan ihana, tykästyin ihan hirveesti. Harmi vaan etten pystynyt vielä ostamaan jäsenyyttä, sillä se oli paria päivää aikaisemmin myyty sellaselle kuntosaliyritykselle ku Fressi ja siellä oli kaikki hommat just muuttumassa :( Mutta jätin yhteystietoni ja sieltä aikoivat ottaa yhteyttä kun on uudet hinnat ja muut ehdot selvillä. Iiks, en malta oottaa että pääsee taas treenaamaan ihan kunnolla<3
Muuten oon vaan pelaillu gta:ta(on muuten aika koukuttava peli!), lukenu lehtiä, käyny kirppiksillä pyörimässä ja kaverilla kyläilemässä ja ottamassa hänestä kuvia. Suunniteltiin lähtevämme kuvailemaan ihan ulos asti kunhan ilmat vähän lämpenee! Kiira on niin kuvauksellinen, että musta on tosi kiva kuvata häntä ja muutenki ihmisiä ylipäätään. Voisin tännekkin laittaa niitä kuvia sitten joskus jos vaan Kiira antaa luvan niitä laittaa :)






Ps. eilen saapui h&m:än paketti jossa oli maailman ihanimmat kengät<3

20,95€ (29,95€) H&M
Pps. Oon nyt tekemässä tälle blogille vähän kesäisempää uudistusta joten älkää ihmetelkö jos täällä bannerit sun muut vaihtelee välillä :) Katotaan mitä saan aikaiseksi ;)

5 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat noi kengät! Kattelin niitä jo katalogista kun tippu semmonen postiluukusta, mut tässä nää näyttää vielä paljon kivemmilta. Kuinka korkee korko ja plato noissa on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo ihanat! Korko nuissa on 11,5cm ja plato 3cm. Yllättävän mukavat jalassa, mutta kyllä nuilla varmasti jalat saa kipeeksi jos tosi kauan kävelee :DD

      Poista
  2. Määhän nyt spämmäilen oikeen urakalla, mut valitsin sun blogin yhdeksi lemppareista linkitä blogisi -postauksessa :)

    http://storyofmylife-pepa.blogspot.fi/

    Pitääpä käydä kokeileen noita kenkiä! Toisaalta se ei välttis oo hyvä idea kun ostan ne sit kuitenkin :D

    VastaaPoista