torstai 29. toukokuuta 2014

Because I’m happy

Heippahei! Ajattelin tulla kerranki ihan vaan kirjottelemaan kuulumisia ja fiiliksiä. Ei oo jotenki ollu intoa postailla koska kuvia ei taaskaan oo tullu otettua viikon aikana melkeimpä ollenkaan. 
Eikä tässä oo oikeestaan mitään erikoistakaan tapahtunut lähiaikoina. Edelleen kesälomaa oon vietellyt ja päivät on menny salin, shoppailun, rannalla/kotona olemisen merkeissä ja kameraa en oo jaksanut raahata laukussa. Niitä lämpimiä kelejä taas ootellessa, että pääsee biitsille loikoilemaan.
Ostin tosiaan vähän yli pari viikkoa sitten jäsenyyden tohon Fressi kuntosalille, joka on tossa kilometrin päässä kotoa. Tykkään tosi paljo tuosta kuntosalista ja on ollu tosi hyvä fiilis ku aamu on alkanu treenillä! Nyt ainaki tuntuu siltä että jaksaa taas treenata ja toivon, ettei tuu sitä samanlaista kyllästymistä salitreenailuun ku sillon viime syksynä. Huomaa kyllä heti muutoksia esimerkiksi siinä, etten oo kokoajan niin väsyny ja oon iloisempi koko päivän ku aamun treenit on menny hyvin:) Toki parina aamuna on ollu semmonen fiilis ettei kiinnosta yhtään, mutta oon silti aina saanut itteni raahattua salille.

Yks asia kuitenkin harmittaa tai ennemminki ahdistaa mua jonkun verran. Nimittäin mun työsopimus loppuu tämän kuun lopussa(ylihuomenna!) ja jatkoa ei ole tiedossa. Eli siis työttömänä mennään taas ja en tykkää kyllä yhtään. Raha-asiat stressaa mua aina ja pelkällä päivärahalla eläminen ei varmasti auta asiaa yhtään. Joka päivä kattelen netissä työpaikkoja, mutten ainakaan vielä oo törmänny mihinkään oman alan kiinnostavaan hommaan. Onhan nuita puhelinmyyntifirmojen ilmoituksia ihan liikaakin, mutta mä kuitenkin haluan työskennellä siellä vaatekaupassa, koska se on niin mun juttu! Onneksi tänne Ouluun on tulossa syksyllä paljon uusia kauppoja ja Ideapark kauppakeskuskin, joten paljon uusia työpaikkojakin on siis tiedossa! Nyt vain odotellaan että ilmoituksia avoimista paikoista tulee nettiin!
Hain myös aikuiskoulutukseen visualisti linjalle ja haastattelussa/pääsykokeessa kävin muutama viikko sitten. Kuitenki huono puoli tuossa koulutuksessa on se, että saisin pelkkää opintotukea, joka ei todellakaan oo mikään iso raha! Lisäksi nää haastattelijat antoi ymmärtää että mulla on aika huonot mahdollisuudet tulla hyväksytyksi koska mulla on niin tuore tuo myyjän koulutus(2 vuotta).


Yritän kuitenkin ottaa päivän kerrallaan ja olla liikaa stressaamasta työasioista. Otan tän asian vaikka siltä kantilta että viettelen nyt tässä vähän pitempää kesälomaa ja jospa sitten syksyllä sais sen työpaikan :D Nyt haluan keskittyä treenaamiseen ja itseni hemmottelemiseen. Mitään kesäsuunnitelmia ei sen kummemmin oo, koska Makellakaan ei kesälomaa oo niin mitään viikonloppua pidempää reissua ei pystytä toteuttamaan :(
Mutta johonkin mökille on ainakin tänä kesänä päästävä ja heinäkuussa luultavasti sitten ainakin väriestejuoksuun ja Qstokkiin jos vain rahatilanne sen sallii!


Huomista kuitenkin ootellessa, nimittäin ollaan suunniteltu pieni irtiotto arjesta. Tosin vaan yhdeksi yöksi. En kerro siitä sen enempää vaan teen sitten postauksen meidän pikku "reissusta" kunnes kotiudutaan ;) 
Niin ihana päästä edes hetkeksi viettämään kahdenkeskistä aikaa johonkin ihan muualle<3

2 kommenttia:

 1. Mitä kauppoja tänne on tulossa? En oo oikeen vissiin seurannu uutisia. :) Itelläki uuden työpaikan metsästys käynnissä, mutta ei viitti stressata, eiköhän jotain jossain vaiheessa löydy, kun jaksaa vaan ettiä ja laitella hakemuksia eikä masennu heti jos ei saa uutta paikkaa. :)
  Ihanaa kesää sulle! :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tohon ideaparkkiin on tulossa mm. H&M, Lindex, Seppälä, Dressmann, Cubus, Carlings, BikBok, Dressmann XL, tokmanni, jysk, musti&mirri ym. Eli vaikka mitä kivoja kauppoja mihin menisin mielelläni töihin :D Ja sithän tulee vielä se kauppakeskus Valkea keskustaan, en tosin tiiä millon se avataan, varmaan vasta ensvuonna! Kivaa kesää myös sulle^^

   Poista