maanantai 3. kesäkuuta 2013

My day



Kello oli soimassa 5:45 mutta torkku oli jälleen kerran ihana ja anto mun nukkua vielä vähän aikaa :D


Make lähti töihin ja mä jäin partsille juomaan aamukahvia ja nauttimaan lintujen laulusta


Tekaisin äkkiä pienen aamupalan itelleni..


.. Jonka jälkeen aloin tekemään voileipäkakkua. Tein kakun valmiiksi koristeluja lukuunottamatta ja laitoin sen maustumaan jääkaappiin.


Oltiin sovittu Nooran kans että lähettäs rannalle, joten jalat rantakuntoon :D


Lähettiin eka Tuiran rantaan jossa oltiin varmaan kaks tuntia! Tultiin käymään meillä välillä ja sitten jatkettiin vielä Värtönrantaan ottamaan aurinkoa ;)

Tultiin taas meille, kävin suihkussa ja alettiin Nooran kanssa koristelemaan voileipäkakku valmiiksi. Meillä oli pieniä ongelmia tuon koristelun kanssa kai siitä tuli ihan hyvä :D


Laitoin äkkiä kaapista vaan jotku vaatteet ja päälle eksy siis kirppikseltä ostettu mekko, jota en vielä ollu käyttänykkään. Piristykseksi tylsään mekkoon laitoin myös kirppikseltä ostetun ihanan vyön. Joten sellanen kirppis asu :D

Make tulikin jo töistä kotiin ja lähettiin käymään heti Postissa koska mulle oli tullu paketti!



Ja paketti sisälsi siis nämä:


Ostin nämä siis Tori.fi sivulta.. Käyttämättömät ja aidot(ainakin pitäis olla..). Enkä maksanu näistä ku 35€ plus postikulut. Jeijjj!


Sitten suunnattiinki porukoille juhlistamaan pikkuveljen valmistujaisia. Tätä varten olin siis tehny voileipäkakunkin ja oli kyllä iloinen yllätys että kaikki tykkäsi siitä :) Äiti oli tehny muutenki vielä kaikkia ihania herkkuja ja varsinki suklaakakku oli niin namia että oisin voinu syyä  koko kakun yksinäni.







 Kello oli jo varmaan kuus ja lähettiin kotia. Mää olin ainaki niin väsyny että lösähdin vaan sohvalle herkkujen kera, lakkailin kynnet ja katoin telkkarista jotaki elokuvaa. Menin nukkumaan ennen kahtatoista koska seuraavana aamuna oli Haaparantaan lähtö (:






Tässä nyt oli se my day  mitä joku oli toivonut :D Tämä oli perjantailta ja voisin kyllä tehä näitä vaikka usiamminkin. Mitäs te tykkäsitte?

8 kommenttia:

  1. Ihan superkiva postaus ja hienoja kuvia!! :> löysin sun blogin muotiblogikoosteesta ja näin ollen oon uusi lukija. :) ja täytyy sanoa että teki heti vaikutuksen, tositosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  2. tuo voileipäkakku oli parasta ikinä!!!!!1111!2331376

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin tästä!:)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana blogi! :> kaikki toimii keskenään ja kokonaisuus on kunnossa! lisäks oot super kaunis ♥

    Kurkkaisithan, ja heittäisit vaikka kommenttia! Ü Toki jos tykkäät, jää myös ihmeessä seurailemaan! :>

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tästä kommentista:) Tuli ihan hymy huulille!hih. Minäpäs käyn kurkkaamassa ton^^

      Poista