tiistai 18. kesäkuuta 2013

Paras ilta ikinä!

Hellöy, täällä  taas. Tulimpas taas rustailemaan ja hehkuttamaan mun ihanaisesta viikonlopusta!
Oltiin lauantaille suunniteltu että mennään kaverin valmistujaiskekkereihin ja aluksi mun piti kyllä olla ihan selvinpäin ja kuskina mutta jotenki se meniki sitte niin että booli houkutti liikaa :D Noora otti musta kuvia ennen lähtöä ja kerranki sain jonkunlaisia asukuviaki otettua, jeij. Salla oli tehny kaikenlaisia ihania herkkuja! Tarjolla oli voileipäkakkua, täytekakkua, marianne-juustokakkua, kuivakakkua, sipsejä, boolia.. Voin kertoa  että olin räjähdyspisteessä loppuillasta. Sallan luona pelailtiin yatzya ja laulettiin karaokea. Saatiin Sallan kaverilta kyyti keskustaan ja mentiin Kulmaan juomaan yhet jossa Make ootti meitä ja liitty samalla seuraan. Iltaa jatkettiin vielä Kaarleen jossa meininki oli  mitä oli. Pitkän harkinnan jälkeen päätettiin lähtiä vielä Apolloon vaikka sinne oliki kalliit sisäänpääsymaksut. Tanssittiin monta tuntia ja olin jo melkeen lähössä kotiin kunnes huomasin että lauma tyttöjä kännykät käessä seisoo siinä vip puolen eessä. Menin itekki siihen ja olin sillee OH MY GOOOOD, siinä mun eessä seiso Cheek! Taisin huikata sille jotain "sää oot niin ihana!" tms :D No ei siinä vielä kaikki. Maken yks kaveri pääsi sinne vippiin ja se kysy haluanko lähtä morjenstaa Cheekkiä joten totta helvetissä menin. Joristiin siinä niitä näitä kanssa ja olin kyllä aika onneni kukkuloilla(se on muuten vielä komiampi luonnossa mitä kuvissa!). Harmittaa vaan ku en tajunnu ottaa kuvaa sen kanssa. Lähettiin melkeen heti sitte kotiin ku kello tais olla jotain kolme mutta oli kyllä varmaan yks elämäni parhaista illoista ;) 
Tässä ois vielä näitä muutamia kuvia lauantailta!

Mekko-H&M
Vyö, laukku-Kirppis
Kengät-Skopunkten
Kaulakoru-Glitter


Ihanainen maximekkoni pääsi ekaa kertaa käyttöön kuten kuvista huomaatte. Vaatteet vaihtu kuitenki illan aikana perus dr.denimeihin ja pitsipaitaan koska mun mielestä tuo mekko oli baariin ehkä jotenki liian juhlava. No tuo pitsipaitakin kyllä vaihtu vielä  illan aikana perus keltaseen toppiin ja pikkutakkiin koska oli niin hiostava päällä :D 
Taidan painua vielä hetkeksi pikku unille ennenku lähen töihin. Loppuviikko oiski sitte vapaata taas ja juhannuskin on kohta! Mulla ei oo mitään hajua mitä me ees tehdään mutta eiköhän tässä jotain ehi suunnitella. 
Millasia juhannussuunnitelmia teillä on? :)

12 kommenttia:

 1. toi maksimekko sopii sulle tosi hyvin kaunotar :)!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi maksimekko! Tykkään kovasti :) Ja kuulostaa ihan huikeen hauskalta viikonlopulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään^^ Ja oli kyllä huisin hauskaa :DDD

   Poista
 3. Mekko on huippukaunis ja väri käy sulle täydellisesti!

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi oot nätti! :)

  VastaaPoista
 5. onpa upea maksimekko! yleensä ne on aivan susirumia mutta tuo on ihana ja lisäksi sopii sulle hyvin :-)

  VastaaPoista
 6. Oi vau ootpa kaunis! Toi maximekko on täydellinen :-)

  VastaaPoista