maanantai 13. toukokuuta 2013

Olen elossa.

Hellou. Tulin lisäilemään parit kuvat tältä viikolta. Tai osa saattaa olla viime viikoltaki mutta samapa tuo. Voisinpa vähän kertoilla kuulumisiaki vaikka ei tässä nyt mittään erikoista oo ollu. Viime viikko meni taas niin nopeeta ja olin taas ihan päivistä sekasi ku oli taas tuo yks vapaapäivä keskellä viikkoa. Tiistaina käytiin Maken kanssa kaupungilla shoppailemassa ja mää en oikeestaan löytäny sieltä ku yhen puseron. Niin ja käytiinhä me syömässä lounasta Rossossa. Oli ihan tajuttoman hyvää ja tuntu jotenki niin luksukselta mennä keskellä viikkoa ja keskellä päivää vaan raflaan syömään :D Pitää vissiin käyä useemminki. Keskiviikkona mentiin Patelaan grillailemaan ku Allu meidät sinne kutsu. Otettiin vähän siinä samalla alkomahoolia ja katottiin peliä(okei no en mää kattonu mut enivei)... Torstaina oliki aikalailla niin karsee olo että teki mieli huutaa etten juo enää ikinä. Lauantaina pakotin itteni aamulla salille n. 5 tunnin yöunien jälkeen. Ja onneksi lähin nimittäin vejin semmosen jalkatreenin että hiki lensi ja salillakaan ei ollu mun lisäksi ku 5 ihmistä koko sen ajan mitä olin siellä. Sen jälkeen lähinki töihinpäin ja sorruin vielä taas vähän shoppailemaan ennen sitä, hups.
Äitienpäivänä käytiin Maken vanhemmilla syömässä herkkuruokaa ja juomassa täytekakkukahvit. Eipä sen erikoisempia. Viime viikolla oli aika huonot ilmat ja vettä tuli kokoajan joten enimmäkseen päivät meni sisällä. Onneksi tälle viikolle on luvattu lämmintä ja perjantaiksi jopa 21 astetta! En voi vieläkään uskoa että kesä on ihan ovella.Iiiiihanaa!







Musta läpikuultava paita n.7€ (norm 9,95€) / H&M
Pikkutakki tai joku:--D 18€ / KappAhl
ihania yksityiskohtia!
Söpöimmät farkkushortsit ikinä! 19,95€ / KappAhl
Korallinvärinen t-paita 4,95€ / Seppälä

Lupaan nyt tosissani(kuinkahan monta kertaa oon sanonu tän >.<) panostaa tähän blogiin vähä enemmän.. Tuntuu vaan ettei ketään oikeesti kiinnosta lukia että kävin salilla, istuin kotona, katoin telkkaria ja pesin pyykkiä? :D Mutta tästälähin koitan postailla usiammin ku kerran viikossa! Kunhan vaan vielä keksis jotain aiheita ettei kaikki ois näitä "tein sitä ja tein tätä ja ostin tällasia". Alan oikeesti kohta ite kyllästyä tähän blogiin koska haluaisin että tää ois paljo  monipuolisempi, mutta mun pienet aivoni ei vaan keksi mitään järkeviä aiheita ja mää en myöskään tiiä millasia juttuja teitä kiinnostaa lukea!? Ois kiva jos sieltä ees joku ihan heittäis jonkun kivan idean tai vaikka pari. Ehkä mää pistän itekki mun aivot raksuttamaan ja koitan saada aikaseksi jotaki... :---)


7 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä video postauksia?
    Tai vaikkapa MyDay kuvina??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo kameraa millä saa videota:D no paitsi iphone tietty

      Poista
  2. Mä haluisin MyDay:n Kuvina:) ja Kuvat on tosi kivoja!!

    VastaaPoista
  3. Hei onko tuo pikkutakkijutska joku vanhempi tuote vai eikö sitä oo vielä tullu kauppoihin? Tietty on se vaihtoehto myös, että oon sokea, mutta en kyllä bongannu tätä tänään kaupasta sitte millään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! et varmaan kattonut lastenosastolta nimittäin tuo on siis sieltä :D ja vieläpä alennusrekissä..

      Poista
    2. No voi hitsi mietin kyllä, että oisko se sitte sieltä, mutta en menny kahtoon :D. Äh, täytyy piipahtaa joku toinen päivä kahtomassa josko nuita ois vielä sillon :).

      Poista