tiistai 28. toukokuuta 2013

Piikkejä

Moikkamoi! Jooh tota. Taisin unohtaa tämän blogin taas hetkeksi :D Mulla on ollu jotenki niin ärsyttävä viikko. Ensinnäki mun varvas on jo kolmatta viikkoa kipiä(vissiin joku tulehdus siinä). En pysty pitämään mitään muita kenkiä ku sandaaleita koska kaikilla muilla kävely sattuu niin hitosti :( No onneksi näyttää jo paremmalta! Oon oikeesti niin laiska etten ees jaksa mennä lääkäriin vaikka oon jo varmaan viikon aikonu soittaa ajan..Oon vaan siinä toivossa että tää paranee itekseen. Toiseksi, meidän vakkari kuntosalilla on joku hitsin vuosihuolto ja se on yli kuukauden kiinni. Kävin eilen ensimmäistä kertaa sitten Raksilan kuntosalilla jossa käy se sama salikortti ja hyi että en tykänny siitä salista yhtään. Pimeä, huonot laitteet ja muutenki niin omituisia etten osannu ees käyttää puoliakaan. Pitää  vaan yrittää pakolla käyä koska latasin viime viikolla sen kortin ja muuten oon ostanu sen ihan turhaan-.- Äh että ärsyttää! Muutenkin urheilu on jääny niin vähälle nyt viimeaikoina tämän varpaani takia ku en voi ees lenkillä käyä.
No onneksi tähän/viime viikkoon on sattunu muutamia kivojakin hetkiä nimittäin viime viikolla leivottiin tajuttoman hyvää kinkkupiirakkaa, viikonloppuna käytiin istuskeleen torilla siiderillä, perjantaina oli tilipäivä ja kävin shoppaileen muutamia uusia juttuja ja mikä parhain huomenna mulla alkaa kahen viikon kesäloma :) 
Lisäksi ois luvassa pari roadtrippiä nimittäin torstaina Kokkolaan hakemaan sisko takas tänne ja lauantaina kultsin kanssa Haaparantaan.

Sunnuntaina kävin töiden jälkeen Glitterissä ihan muuten vaan kattelemassa. No ihastelin siellä kaulakorua mutta mietin raaskinko ostaa sitä. Hypistelin tota kaulakorua ja myyjä tuliki sanomaan että kaikki kaulakorut on -30% alennuksessa joten en kyllä jääny miettimään ostanko sitä vai en ;)

Tälle tais jäähä hintaa n.10€ sen alennuksen jälkeen.


4 kommenttia:

 1. Mitä tossa piirakassa on? Näyttää hyvältä. :)

  -M-

  VastaaPoista
 2. Siinä on ihan vaan kinkkusuikaileita, paprikaa ja sellasia pakaste vihannessuikaleita (: Niin ja tietenki kaikki muu olennainen mikä kinkkupiirakkaan kuuluu :D

  VastaaPoista
 3. linkkaa blogisi postauksen parhaat on nyt julki & sun blogis on neljän parhaan joukossa. Käy kurkkaas!

  VastaaPoista