perjantai 3. toukokuuta 2013

Vappuvappuvappu

No hei. Mites se vappu sitte meni? 
Mulla meni iha kivasti :D Monen tunnin vaate- ja hiuskriisin jälkeen sain ku sainki laitettua itteni vappukuntoon ja pääsin korkkaamaan jääkylmän siiderin. No ei menny aikaakaan ku piti sitte lähtee hakemaan äiti ja iskä meille koska niillä ei ollu muuta kyytiä. Noei muutaku loppu siideri jääkaappiin ja hakemaan ne meille :) Istuskeltiinki täällä iltaa ja kuunneltiin musiikkia ja jossain vaiheessa lähettiin käveleen keskustaan ja mentiin pikkuveljen kaverin kämpille istuskelleen. Siellä aika vierähtiki iha kivasti ja kello alko lähenteleen jotain yhtä ku lähettiin Maken kanssa baarin suuntaan. No alunperinkään meijän ei ollu tarkotus mennä ees baariin ja siellä oli semmonen sadan metrin jono vielä siihen aikaan joten suosiolla luovutettiin ja lähettiin vaan kotia! Aamulla oli niin kauhee pääkipu etten voinu silmiä aukasta:--D Mutta onneksi särkylääke on ystävä ja  muuten olo oli ihan jees.. Vappupäivä meni yllättäen kotona löhöillessä ja illalla käytiin vaan ajeleen(mäkkärin autokaistalla hups).
Make räpsi illan aikana musta hirrrveesti kuvia mutta arvatkaas moniko niistä oli tarkka >.< No, onneksi otin teinipeilikuvia niin sainpa ees muutaman kelvollisen otoksen mun naamasta.
Päälle eksy mustat dr.denimit joita hehkutinki jo edellisessä postauksessa. Tallinnasta ostettu lippupaita pääsi ekaa kertaa päälle ja sinne alle laitoin hooämmän perus neonkeltasen topin. Antopa ees vähän väriä tohon asuun ja mä kyllä tykästyin ihan hulluna nyt tohon lipputoppiin! Kesä tule jo!^^
ps. huomasiko kukkaan että vaihoin ton vanhan bannerin takas. Se entinen oli vähä liian talvinen ku siinä oli pipareita ja joulupalloja? :D Pitää joku päivä vielä koittaa väsätä joku uus kiva.

1 kommentti:

  1. Mun pitäis vaihtaa myös banneri, kun se on niin talvinen. Kun vaan tietäis millaisen haluaisi.

    VastaaPoista