keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sunshine

Moikka :) Hurjaa kun teitä lukijoita tulee kokoajan lisää! En ois ikinä uskonu että mun blogilla vois olla yli sata lukijaa, huih! Kiitos kaikille teille jotka jaksatte ootella mun tylsiä kirjotuksia :D
Nyt on jotenki niiin kiva fiilis! Johtuu varmaan siitäki että ulkona paistaa aurinko jo kolmatta päivää.. Jotenki sellanen tunne että kevät alkaa tekemään tuloaan. Maanantaina oli niin ihana ilma ja vieläpä vaan muutama aste pakkasta että käytiin vähän ulkoilemassa Nallikarissa. Tehtiin kotona ihanaa ruokaa ja jälkkäriksi vielä pannaria. Jotenki oli aivan ihana päivä vaikka ei sen kummempaa tehtykkään, kunhan sai viettää vaan aikaa kullan kanssa. Eilinen meni ihan vaan kotona völläillessä. Aamutreenin jälkeen taas nukuttiinki sellaset parin tunnin päikkärit ja väsyttiki sitten koko päivän. Tänään pitäis mennä taas töihin, joka on itseasiassa ihan kiva koska on niin hankala keksiä tekemistä vaan kotona...
Ostettiin viime viikolla uus taulu koristamaan olkkarin seinää!


Toinen juttu minkä takia oon niin ilonen on se, että oon nyt niin innostunu siitä kuntosalilla käymisestä! Polttelee kokoajan päästä reenaamaan ja on paljon parempi fiilis ku ennen. Tuloksiaki on jo alkanu vähän näkymään jo näin 5 viikon jälkeen. En esimerkiksi tienny omistavani käsissä minkään näkösiä lihaksia :D Oon jo nyt paljon tyytyväisempi kroppaani ku ennen. Vielä ku sais nuo vatsalihakset ees vähän tuolta esiin niin oisin tyytyväinen. Syöminenki on alkanu sujumaan tosi hyvin ja ollaan yritetty syyä ainaki 4-5 kertaa päivässä, jonka ansiosta vatsa toimii paljo paremmin ja ei oo kokoajan semmosta turvottavaa oloa. Nyt ku vielä sais alotettua juoksulenkit tuohon salin ohelle niin vois välillä käyä ihan lenkilläki. Kunhan nää ilman tästä lämpenee niin lähen heti hölkkäämään! 
Nyt alan lukemaan blogit läpi ja syömään riisiä ja kanakastiketta. Sitten musiikit korville ja lähen käppäileen töitä kohti tonne ihanaan(ja kylmään) ilmaan!
ps. Kiinnostaako ketään semmonen päivä kuvina postaus? Ite ainaki tykkään niitä toisten blogeista lukea, joten ajattelin itekki kokeilla :) Vaikka oon muistaakseni kerran jo tehnykki..

3 kommenttia:

  1. tosi upeita kuvia :) ja tuo sinun banneri on ihan hitsin magee! Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kuvia! Sulla on oikein kiva blogi. Liityn lukijaksesi. :>

    VastaaPoista