torstai 14. helmikuuta 2013

Kirppistä jälleenkerran

Se ois taasen torstai sitte, miten ihmeessä nää päivät menee näin nopsaan!? Mulleppa ei oikeen kuulu mitään sen ihmeellisempää. Ollaan käyty ahkerasti salilla aamuisin ja sitten ollaan kierrelty mm kirppiksiä ja oltu vaan ihan kotosalla. Eilen täytin taas vuosia, enkä ees aamulla muistanu omia synttäreitäni :D Kauheeta kuinka vasta täytin 18 ja nyt oon muka jo 23! Ihana äiti oli luvannu leipoa mulle kakun ja mentiinki sitten sinne kahville ja kakkuhan siellä oli tehtynä. Oli aivan ihanaa, kiitos mami :)
Jouduin sitten vielä lähtemään töihin iltavuoroon joten eipä siinä paljo muuta sitte ehtinykkää -.-
Mulla ei oo hirveesti nyt kuvia, nimittäin kamera on jääny vähän iphonen varjoon :D Onhan se paljo helpompi ottaa kuvia kännykällä ja ei tarvii raahailla painavaa kameraa laukussa mukana. Mutta yritän vähän panostaa tuohon kuvaamiseenki ettei kamera jää kokonaan unholaan.
Tosiaan alkuviikosta, en nyt muista mikä päivä se oli mutta tehtiin pieni kirppiskiekka ja löysin kaikkea tajuttoman ihanaa. Löysin esimerkiksi tollaset bootsikengät mitä oon ettiny jokapaikasta, ja tottakai kiikutin ne kassalle samantien. Tässä ois muutkin ostokset samaiselta reissultaTummanvihreet reisitaskuhousut( im in loveee!) 2€  harmaat farkkuleggarit. 2€
Ne kengät<3 4€
Turkoosi palmikkoneule 1€ !

Enpä oo taas aikoihin löytäny kirppiksiltä mitään noin kivaa. Siivoilin muuten yks päivä vaatekaappeja että vähän kattelen mitä turhaa sinne on kertyny. Noh, 3 muovikassillista turhaa vaatetta sieltä löyty :) Ajattelin eka että laitan ne huutonettiin pakettina myyntiin mutta mulla ois menny ikuisuus kuvata ne kaikki ja laittaa sinne joten päätin että keväämmällä otan taas kirppispöydän ja myyn ne siellä. 
Päätin muuten myös että nyt on pakko alkaa pienelle säästökuurille että saan sitten Tallinnassa shoppailla. Joten lupasin itelleni etten tässä kuussa saa ostaa enää yhtään vaatteita, kenkiä, koruja tms >.< Onhan tätä kuukautta nyt vielä 2 viikkoa jäljellä :--D Ja Tallinnanreissuun asti en saa ostaa vaatekaupoista mitään, vaan kirppikseltä jos löytyy jotaki järkevää.. Arvatkaapa tuleeko onnistumaan? No, toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti