torstai 20. syyskuuta 2012

Rakkauskengät

Muistin just että oon unohtanu tulla hehkuttamaan mun uusia kenkiä mitkä ostin jo talveksi! Huomasin nää kengät viikonloppuna ku käytiin ihan ohimennen Citymarketissa. No kokeilin niitä ja ihastuin ja aattelin että ostan ne sitten lähempänä talvee.. No maanantaina katteiln netistä mammuttimarkkinoiden tarjouksia ja huomasin että just ne kengät oli ma-ti välisen ajan 10€ halvemmat ku normaalisti. No maanantaina käytiin sitte heti töiden jälkeen hakemassa ne mulle<3
Siis oon monena talvena ettiny just tollasia matalia kenkiä joissa on korkee varsi. Aina ne on ollu pohkeen kohdalta isot koska mun pohkeet on tosi ohuet, mutta noi on just hyvät koska noita naruja voi kiristää niin niistä tulee sopivat! Sisällä on ihanan lämmin ja pehmee karvavuori! Voi että haluaisin käyttää noita jo nyt, mutta nuo on oikeesti tosi kuumat ton vuoren takia :D No talvella se on ainaki hyvä juttu! Kengät makso siis 39,90€(norm. 49,90€) eli mun mielestä ei ees mitenkää hirveen kalliit noin kivoiksi (:
Jes, nyt ei tarvii alkaa kissojen ja koirien kans metsästään taas talvikenkiä ku noi oikeen tuli mua vastaan :D Hyi muistin just että kuljin viime talvenki tennareilla! Hrrr.

Eipä muuta, bye!

4 kommenttia:

  1. Mun oli pakko käyä kotiuttaa nää samaiset kengät ku olin lukenu tän postauksen. Mulla on nimittäin sama ongelma, että pohkeet niin ohuet että kaikki saappaat näyttää isoilta, mutta näitten kans ei ollu sitä ongelmaa! Että kiitosta vaan vinkistä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Noi on tosiaan just hyvät jos pohkeet on kapeat, niinku mullaki (: Tuntuu että kaikki kengät on liian isoja mutta nämä on täydelliset!

      Poista