keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Paketit on kivoja

Moikkamoi! En oo taas ehtiny bloggailemaan ku oon ollu töissä.. Muutenki olo on ollu ku onkimadolla ku maanantaina heräsin siihen ku mun nenä oli ihan tulessa! Oon saanu jonku flunssan ilmeisesti ku nenä vuotaa ku ränni ja pää on ihan tukossa. Onneksi nyt on vaan vapaata niin saa sairastella rauhassa :) Viikonlopussa ei ollu oikeen mitään jännää, käytiin Zeppeliinissä eikä ees löyetty mitään, hilluttiin kotona, ajeltiin autolla ja sunnuntaina käytiin Maken kotona "perhepäivällisellä" :D Katoin just tossa kalenteria että mulla on ollu kuutena viimesenä viikonloppuna töitä ja nyt tulevana viikonloppuna ois pitkästä aikaa vapaata! Ah, ihanuutta. Tiedossa ois serkun vauvan ristiäiset ja jotaki muuta mukavaa, saas nyt nähä.
Ainiin hain äsken mun h&m paketin postista ja siellä oli aika kivoja juttuja! Tässä ois muutama viikonloppukuva ja paketin sisältö


Maailman söpöin siideritölkki!
 Tässä sitten ois hooämmän tilausta:

Bakery purkki. 9,95€

2 turkoosia pikkupyyhettä 4,95€

Valkoinen ohut vyö 4,95€. 

Viininpunanen trikoohame 4,95€

Beiget shortsit 2,95€

Viininpunanen/musta mekko 4,95€. Tää kuva ei oikein anna oikeutta tälle mekolle mutta tää on siis aivan ihana!
Ihan onnistunu tilaus paitsi että luulin ton vyön olevan sellanen lyhyempi mutta se oliki tosi pitkä joten menee varmaan suoraan kirppiskassiin, koska en jaksa alkaa palauttamaan. Nuo beiget shortsit löyty Alesta ja ne oli jotenki tosi huonon malliset mun jalkaan joten neki varmaan menee kirppikselle heti kättelyssä! Onneksi muut jutut oli kivoja, tuo mekko varsinki on ihan lemppari! Vaikka se onki aika pitkä mutta voihan sen helman sillain kääntää jos ei jaksa alkaa lyhenteleen..
Mun pää lyö niin tyhjä( tai sitte seon täynnä räkää) etten tiiä mitä muuta kertosin tässä. taijan jatkaa huippiksen kattomista!

2 kommenttia: