torstai 17. toukokuuta 2012

Uusi look

Heipppa ja hauskaa helatorstaita! Ihanaa ku kaikilla on ollu tänään vapaapäivä ja me nukuttiin Maken kans kahteentoista asti! =) Makoiltiin monta tuntia sängyssä ja katottiin netistä sarjoja. Sitte grillailtiin valkosipulipekoniherkkusieniä, paprikaa, kesäkurpitsaa ja makkaraa (en syöny makkaraa lälläslää). Ja oli vielä salaattia ja kaikkia herkkuja ja mun maha on vieläki iha täynnä vaikka syötiin monta tuntia sitte ^^^
Ainiin maanantaina btw tyhjensin kirppispöydän ja ihan mukavasti sieltä oli rahaa tullu ;) Kelpaa laittaa säästöön  turkinmatkaa varten :D 
Eilen oli kyllä aivan huippu päivä! Söin ihanan aamupalan ja lähin keskustaan jo joskus kymmenen aikoihin ja menin käymään kirppiksellä josta löysin ihan kivoja juttuja :) Niin ja aamulla olin kattonu netistä Salon Saran nettivarausta ku oisin varannu hiustenleikkausajan. No siellähän ei ollu sitte yhtään vapaita aikoja ja ajattelin että en sitte pääsekkää leikkaan :( Kävin kuiteski non stopissa kattoon oisko siellä paljo porukkaa ja siellä ei ollu ketään ja menin sinne! Sinne ei siis tarvii varata aikaa vaan voi kävellä suoraan sisälle.. Kampaaja oli tosi mukava ja tiesi heti millasen haluan ja leikkas kyllä hyvin! Nyt mulla on uuet ihanat hiukset! Onneksi pääsin eroon kuivista hamppulatvoista ja tylsistä pitkistä hiuksista. Onhan tässä totuttelemista ku nää on aika lyhyet mutta silti mää rrraaaaaakastan näitä yli kaiken! Niin helppo laittaa ja omasta mielestä näytän ehkä jopa vanhemmalta :D Niin tosiaan kävin vielä ostamassa vyön ja yhet kivat bikinit. Oltiin ilmottauduttu Micksin vip-iltaan ja lähettiin viien jälkeen keskustaan taas ja käytiin terassilla ekaa kertaa tälle kesälle! Siis oli niin lämmin että huhhu ja jääkylmä siideri maistu niin hyvälle! Sitte mentiin sinne Micksiin seittemän aikoihin ja siellä oli kaikkia ihania Amarillon ruokia mm. neljää eri salaattia, nachoja, suklaamoussea, limukkaa ja vissyä! Kaikki tuotteet oli -20% ja huomasin siellä aivan ihanat housut jotka mun maailman ihanin lutusin rakkain poikaystäväni osti mulle :) aww! Sitte oli muotinäytös ja arvottiin 100€ lahjakortti sinne mutta ei voitettu yhyy. Sen jälkeen lähettiin kotia ja käytiin saunassa ja katottiin kauhuleffaa jonka aikana nukahinki pari kertaa :D joku oli ilmeisesti vähä väsyny..


Tässä ei ollu ees kaikki vaan kerkesin jo shoppailla osan hihi :---D




Tästä kuvasta ei saa mitään selvää mutta tää on sellanen Ginan pitkä t-paitajuttu jossa on löllökaulus :D tää väri on ihana!
1€ /Second Hand Store

Tän ostin ihan vaan tota ylempää paitaa varten:D Tuli sellanen mielikuva noista yhessä että pakko oli saaha tällanen vyö
4,95€ / H&M

Pitkä tavallinen ohut neule. Tää on siis vähän niinku vaaleenpunanen oikeesti. 1€ / Second Hand Store

Hooämmän vaaleenpunanen toppi. Tässäki "löllökaulus" :D miks näistä on niin hankala ottaa kuvia? 1€ / Second Hand Store

Nää oli leveälahkeiset farkut. Leikkasin shortseiksi. Kerranki löyty korkeavyötäröiset jee!!  0,50€ / Second Hand Store



Nää on ne ihanat<3 Kiitos kulta! Hinta oli n. 32€ alennuksen jälkeen eli normihinta oli 39,90€ / Only

Mahonginruskee hiusväri uuteen tukkaan! 8,90€ / Anttila










Ja sitten ne hiukset!! ;) 

Tässäpä vielä viimenen kuva vanhoista hiuksista, olihan ne aika pitkät jo..


Vaikka kasvatin nuita tosi kauan niin en oo kyllä katunu kertaakaan että leikkasin koska NÄÄ ON IHANAT!! 




Tämä kuva päätyi siis lopulta mukaan. Kyllä näistä aikalailla samanlaiset tuli =) me likee!
Jeaaab nyt ehin vielä hetkisen seuraamaan jääkiekkoa > 

12 kommenttia:

  1. soppii siulle iha älyttömän hyvin! :--)

    VastaaPoista
  2. Kirppareista saa kyllä yleensä hyvät rahat kerättyä;) Itelläkin on parin viikon kuluttua pöytä varattuna, joten toivottavasti saa rahaa reissukassaan:P Nuo hiukset sopii kyllä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Ja tuo on kyllä totta. Vaikka tuntuu että pikkusummia laitoin hinnoiksi niin silti ne kerrytti melko ison summan =D

      Poista
  3. sulle sopii täydellisesti nuo sinun uudet hiukset!:) Oon itekki miettiny että vois leikata hiukset lyhyemmiksi mutta en oo vielä uskaltanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos:) mullaki kesti kauan ennenku uskalsin!

      Poista
  4. Ompas ihana tuo konjakin ruskee punosvyö! :-) Ja komppaan kyllä täysin Sannia, noi hiukset on ihan sairaan hienot!<3

    <3: Anniina

    VastaaPoista
  5. Tosi ihanat nuo hiukset! Mullaki on joskus ollu aika pitkät hiukset ja vein tuon saman kuvan kampaajalle, ja lähes samanlaiset tuli ku sulla. Olin kyllä tosi tyytyväinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D joo toi kuva on kyllä just hyvä. Tai ainaki just sellaset mitä halusin ja kyllähän niistä melkolailla samanlaiset tuli:)

      Poista