sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

minttusuklaa-kahvikakku


Helöyy, viikonloppu on menny tosi kivasti :) Eilen mentiin aamupäivästä meille ja leivottiin äitin kans aivan ihanaa kakkua! Oli kyllä älyttömän herkkua ja varmasti tehään toisenki kerran..
Tänään ollaan tyhjennetty varasto ja vietiin jo kamoja Herukkaan ja syötiin siellä samalla ja kaffiteltiin. Saatiin jopa jääkaappi meijän puolelle laitettua :D Siellä oli vielä hirveesti huoneet täynnä tavaraa mutta eiköhä se hyvältä näytä ku saadaan kaikki vietyä pois ja omat tavarat tilalle :) Ens viikko ois sitte hirveetä pakkaamista ja varmaan äitin kans käyään solariumissa! Ihanaa ku saa vähä rusketusta pintaan ku ei tuo kesä näytä tulevan ikinä. Eilenki sato räntää koko päivän! Muutama kuva vielä loppuun, niin ja kakun ohje löytyy TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLTÄ! Kannattaa kokeilla ;)
(Me kehiteltiin ite tuo päällinen kakkuun johon tuli tomusokeria, voita sulatettuna, kahvia ja choco cappucino jauhetta/ voi  laittaa myös kaakaojauhetta)














7 kommenttia:

  1. Sulla on ihanat hiukset! :) Ja mitä ihmettä siellä noin paljon lunta :o Täällä kasvaa kovaa vauhtia leskenlehti,ä eikä missään ole enää yhtään valkoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yhyy, vihaan mun hiuksia :D ja kyllä, lunta on, toivottavasti ei tuu enää lisää :(

      Poista
  2. voi ku oot nätti :) ja toi kakku....♥nam

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia ja ihana banneri sulla!!:)

    www.karoliinannn.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Miten ihanan erilainen blogi sinulla, näytät niin luonnollisen kauniilta ja ihana kisu ja jopa tuo talvinen kuva :) Tosin talvea en silti vieläkään kaipaa takaisin ;) Kirjoittelen muotiaiheista/lifestyle -blogia, olisiko seurattu toisiamme? :D

    VastaaPoista