tiistai 10. huhtikuuta 2012

Hiusonkelma

Nyt ku kevät on tulossa(jos on, ulkonahan sataa lunta!) niin tekee kauheesti mieli muuttaa hiustyyliä! Oon muutenki niin kyllästyny tähä kuontaloon ja mulla on ollu tää sama hiustyyli jo melkee kaks vuotta -.- Oon iha hirvee nössö tekemää isoja muutoksia itteeni ja jotenki en oo uskaltanu ees mennä enää leikkaan näitä. Pelottaa että jos tukka menee pilalle tai jos kyllästynki siihen malliin nopeesti. Mutta nehän on vaa hiukset, ja ne kasvaa! Ja päätin että nyt uskaltaudun ennen kesää menemään kampaamoon ja leikkaan tän letin. En vaan tiiä yhtään miten leikkaisin. Ensinnäki haluaisin uuen värin ku mulla on tää perus tummanruskee ollu jo tosi kauan. Vaalentaa en aio ENÄÄ IKINÄ, vaikka jossain vaiheessa ne vaaleeet oli ihan hienot vaikka ne oliki oranssi-ruskea-keltavaaleat mutta mun hiukset meni niin huonoon kuntoon että päätin ettei sitä enään. Nyt haaveessa ois saaha sellaset punaruskeet hiukset.. Esimerkiksi tällaset ois niin unelmat:


Ja vaikka Maken mielestä nämä on ruskeet eikä punaruskeet. Mutta... miehet :D 

Mallista en tiiä yhtään millasen haluaisin. Toisaalta ois ihana vaan vetää lyhyeksi ku mulla on aina ollu nää tällaset keskipitkät. Mutta taas toisaalta ois kiva saada näistä tosi pitkät laittamalla esim. teippipidennykset! Kaipailen kans aina välillä sitä ku mulla oli toiseltapuolelta lyhyet! Se oli jotenki tosi kiva mutta se laittaminen ja sen kasvattaminen oli tuskaa.
Jos uskaltaisin niin leikkaisin vaan jonku tyyliin tällasen :


Mutta en tiiä. Etuhiuksetki on siitä huonot että ne pitää aina asetella ja suoristaa ja ne menee nopeeta likaseksi varsinki jos on rasvanen iho! 
Miks yhtien hiusten takia pitää olla tällanen stressi :D Oon vaan nii kyllästyny ku mulla on aina hiukset kiinni ku näitä ei voi oikeen pitää auki ku nää ei oo minkää muotoset! APUVA, auttakaa joku ja keksikää mulle joku kiva tukka.
Pakko fiilistellä vielä muutamia kivoja hiustyylejä mitä mulla on ollu:
Nää oli ihanimmat ikinä<3


HAHA vaaleet + pidennykset. Mutta nää oli iha kivat!

12 kommenttia:

 1. oot itekki tosi kaunis :-)! ja leikkaa jotku tollaset lyhyet ja etuhiukset, näyttäs ainaki muista kuvista sopivan hyvi! :-)

  http://jetadore-essi.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos(: Jaaa pitää miettiä vielä uskallanko leikata :--D ehkäpä ehkäpä!

   Poista
 2. sulla on todella upeat hiukset ja näytät siltä, että sulle sopii monet eri hiustyylit :) joten rohkaisen leikkaamaan niin näytät vielä entistä upeammalta!

  ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos=) Ehkä mä uskaltaudun vihdoin ja viimein! Eihän ne oo ku hiukset vaan =D

   Poista
 3. aaa kuolaan noita sun hiuksias, missä vaalee raita <3 :-D mut kannatan leikkaamista ! :) saattas passata aika hyvi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kuolaan itekki niitä:D Haluaisin nuo takasi mutta enpä usko että saisin niistä enää tollasia =D

   Poista
 4. Oi vitsi noi hiukset tos tokavikas kuvas! :)

  http://allofmylife-lotta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. ihan jees noi su hiukset.. kannattais leikkaa etuhiukset! Susta tulis nuoremman näköne.

  VastaaPoista
 6. Kiitos:) Ja tällähetkellä on etuhiukset kyllä.. Mutta veikkaampa että näytän nykyään vanhemmalta ku nuoremmalta :D

  VastaaPoista
 7. Kuka tämä nainen on tuossa toiseksi ylimmäisessä kuvassa, vaaleat, ja lyhyet hiukset.. :)

  VastaaPoista