maanantai 23. huhtikuuta 2012

Vie mut kotiin

Heippa taas, sois maanantai jälleen ja ulkona on jo melkeen kesä! Aurinko paistaa ja huomasin aamulla että tuohon läheiseen puistoon on tullu jäätelökioski <3 Tosin se ei oo vielä auki :( Toivottavasti se aukeis tällä viikolla nimittäin perjantaina ois muutto ja lauantaina siivous ja sanotaan hyvästit meijän asunnolle. Pitäis jaksaa pakkailla tavaroita pikkuhiljaa.. 
Tehtiin muuten perjantaina ehkä maailman ihaninta ruokaa! Mulla oli tarkotus järjestää Makelle sellanen kolmen ruokalajin illallinen ja se ois ollu täysin yllätys mitä teen. Mutta minä joka en osaa pitää salaisuuksia niin kerroin sille että mitä oon suunnitellu ja sovittiin että tehdään ruoka yhessä. No päädyttiin sitten tekemään vaan pääruoka ja jälkiruoka ku ajattelin että tulee liian täyteen jos vielä alkuruuanki tekee. Tehtiin tuorejuustolla täytettyjä kanan rintafileitä pekoniin käärittynä, peruna-bataattipyreetä ja uunijuureksia. Jälkiruuaksi oli mun tekemää suklaamoussea ja vadelmia. Äähh tulee vesi kielelle ku ajattelen koko ruokaa. Oli siis ihan älyttömän hyvää ja helppo tehdä. Ohjeet tuli siis ihan omasta päästä paitsi moussen ohje löytyy täältä . Syömisen jälkeen käytiin vielä saunassa ja pötköteltiin mahat täynnä telkkarin ääressä loppuilta. 

Etsi kuvasta Peppi :--D

Lauantaina Maken veli tuli käymään kahvilla ja vietiin se sitte takas kotia ja roudattiin samalla varastosta viimesetki tavarat niille. Sitte mentiin Pateniemeen ja otettiin muutamat siiderit ja kuoharia! Loppuilta meniki biisejä fiilistellessä mukavassa seurassa :) 
Sunnuntaina heräsin ehkä kymmenen aikaa ja ei ollu onneksi yhtään krapula :D Aamupalaksi syötiin tortilloja ja myöhemmin päivällä lähettiin käymään Iin Kärkkäisellä josta löysin aivan ihanat ja edulliset kengät kesäksi!


<3 kengät 7,90€ / Kärkkäinen
Ainiin, perjantaina kävin palauttamassa h&m:lle ne mustat shorstsit. Ne ei siis mahtunukkaan päälle vaikka ne vaaleenpunaset oli just sopivat ja saman kokoset. Se myyjäki sano että ne on kaikki ihan erikokosia että kannattaa kokeilla kaikkia :D No empä jaksanu alkaa kokeileen joten palautin vaan ne sitte. Kävin myös ja Paljekirppiksellä josta löyty muutama kiva paita joista ei nyt valitettavasti oo kuvaa ku ne on pesussa. Löysin myös mustat farkkusortsit just sopivasti eikä ne maksanu ku 1,50€ ! Tuunailin niistä vähän kivemmat 

Ennen

Jälkeen :) Tuli tosi kivat! Lahkeet on leikattu ja käytin pesukoneessa niin ne tollain rispaantu. + vääntelin muutaman niitin tohon taskuun
Oottelin että Make tulee hakemaan mut sieltä kirppikseltä niin käppäilin sitte lähellä olevaan Seppälään josta oli pakko ostaa muutamat korvikset ku oli alennuksessa! 

Molemmat makso 1€/pariVielä muutama kuva viime viikolta:


peikkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti