tiistai 6. maaliskuuta 2012

Suklaajuustokakkua

Ihanan kirkasta tiistaita! Aurinko paistaa ikkunasta sisälle niin etten meinaa nähä mitään :D Jos laittaa silmät kiinni voi melkeen kuvitella että on kesä! Eilen oli kans aurinkoinen ilma ja oli kyllä aika kylmä nimittäin aamulla mittari näytti -19 astetta. Me herättiin jo kaheksalta ja kävin nakkaamassa murun töihin ja menin Pateniemeen laittaan naaman kuosiin ja juomaan aamukaffet jonka jälkeen lähettiin siskon kans keskustan kirppikselle. Sieltä löyty muutama tosi kiva juttu! Kuvia tuolla alempana niistä. Ajeltiin vielä Paljekirppikselle ja sieltäki löyty pari tosi kivaa juttua, ja rahaa ei menny yhteensä ku joku 13 euroa. On nuo kirppikset kyllä käteviä! Mentiin takasi Pateniemeen ja yritettiin keksiä jotaki ruokaa ja päädyttiin tekemään tortilloja! Oli hyviä. Ajattelin myös vihdoinjaviimein tehä sen suklaajuustokakun mitä oon kuukauenpäivät jo himonnu ja ku kerta oli Maken syntymäpäivätki ni aattelin tehä sen sille synttärikakuksi! Oli muuten iha sairaan hyvää. Ohje siihen kakkuun löytyy TÄÄLTÄ ! Suosittelen kokeilemaan jos tykkää suklaasta!! 
Tänään ei oo oikee suunnitelmissa vielä mittään.. Mulla ei oo autoa ja bussikorttikaan ei oo voimassa joten vietän varmaa päivän täällä neljän seinän sisällä ku en jaksais kävelläkkää mihinkään:(  Onneksi mulla on tossa lisämuisti täynnä elokuvia ;) Pitemmittä puheitta, loppuun vielä muutama kuva eiliseltä ja tietenki ne ostokset!
ÄÄÄ nää on kivat! Mulla on samanlaiset jo turkoosi-mustana :D 2,50€ / Second Hand Store

Ihan normi VAALEENSININEN pitkä t-paita, kesäksi ostin. 0,50€ /Paljekirppis

Ginan pinkki pitkä toppi. 1,50€/ Paljekirppis

Tästä oli hankala saaha hyvä kuva. Anyway tää on sellanen pitkä löysä toppi. 1,50€ /Second Hand Store

TÄÄ ON PARAS LÖYTÖ! MUSTA satiinitakki!  Vaikka hinta meinas vähä kirpasta mutta oli pakko ostaa ku oon just tollasta ettiny ja en oo mistään löytäny! Ootan jo kesää että tota saa pitää ulkonaki, aww. 6 € /Second Hand Store

Musta "mariskooli". Pääsi koruille kupiksi :) 1,50€ /Paljekirppis


Siinäpä ne! Nyt alan vääntään jotaki aamupallaa ja katteleen elokuvia! Heippahei ja ihanaa tiistaita!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. sulla on kiva blogi! liityin sun lukiaks! (:: liity mun

      Poista
  2. voi herranjestas miten hyvän näkönen kakku! saas nähä jos joudun vielä tähän aikaan illasta käväseen kaupassa hakemaan aineksia :-D yleensä juustokakut tuppaa olemaan vaikeita leipoa, mutta mites tää? :)

    VastaaPoista