perjantai 23. maaliskuuta 2012

Bulletproof

Se ois taas sitte perjantai (: jee, viikonloppu. Vaikka mulle kai on iha sama onko viikonloppu vai ei ku oon silti aina vaan kotona?? Eilen oli aika kiva päivä, tai no kiva ja kiva. Heräsin aikasin ja vein Maken töihin ku aattelin et lähen käymää autolla Paljekirppiksellä kattelee itelle jotai kivaa. Lähin vähä ennen kymmentä sinne  ja siellä oli jo hirveesti porukkaa vaikka se oli just auennu. No kiertelin siellä varmaa monta tuntia ja löysin kaks tavallista toppia, jee? Oikeesti olin jo sillo iha harmissani ku yleensä löyän kirppiksiltä hirveesti kaikkee. No astuin ulos sieltä ja siellä sato räntää! Parkkipaikka oli ihan täynnä ja mun auto siellä keskellä. Se parkkis on iha älyttömän ahdas ja yritin lähtee peruutteleen pois ni peruutin suoraa takana olevan auton keulaan. Siellä autossa istu vielä yks mies ja vähä mua hävetti ku se tuli siitä autosta ulos :D Kyselin että tuliko mittään ni se sano että ei tullu ja se sano itekki että siitä on tosi hankala lähtiä ku se on niin ahdas. Se jäi mulle siihe viittomaan että mihin suuntaa kannattaa peruutella ja millo pysähtyä. En huomannu ku se näytti että STOP ja peruutin sen autoon TAAS >.< Ei tullu onneksi sillonkaa mittää. Sitte onneksi pääsin jotenki kiemurtelemaan sieltä pois. Mutta sai kyllä hävetä, tuli just sellanen kunnon "nainen ratissa"-olo. En kyllä toista kertaa aja sinne parkkipaikalle. Siinä sitte ajoin ihanassa räntäsateessa kaupan kautta kotia. Kotona tein omenapiirakkaa(joka oli muuten hyvvää vaikka ite sanonki). Ja just ku sain piirakan uunista ja ihana tuoksu levis pitkin kämppää nii postiluukustaki tipahti yks kiva juttu minkä huusin huutonetistä :) Loppujenlopuksi se päivä ei ollukkaa niin kauhee vaikka aluksi näytti siltä ettei siitä tuu mitää. Lähin kolmelta hakkeen Maken töistä ja käytiin kaupassa ostaan jääkaappi täyteen ruokaa.
Oli pakko ostaa hiusväri ja doven päivettävä rasva. Tää on nimittäin aika hirvee tää viien sentin harmaa juurikasvu ja kaikenlisäksi oon ku kalkkilaivan kapu. Nyt alan kyllä läträän tuota rasvaa jokapäivä!

Ready to go!

Lempparilaukku pitkästäaikaa käyttöön!

Ja tennarit jalkaan ofc

Ja iiiso hymy

Kirppisostokset. Harmaa toppi 2€, sininen toppi 1€ / Paljekirppis

Reunat vähä kärähti:( mut oli namnamm

Oon meduuuusa

Dove 5,90€ / hiusväri 8,90€ / Sittari

uus hame, i love this <3 6€ / Huutonet
Nyt taijan käppästä äitin luo viemään sinne vähän omppupiirakkaa:) kerta se on ilmeisesti vapaapäivän kunniaksi ahkerasti siivonnu. Ei muutaku tossua toisen eteen! tsau !

2 kommenttia: