tiistai 13. maaliskuuta 2012

Huh huh ja HUH

Täällä taas, pitkästä aikaa! Viikonloppu oli taas niin sekava ettei oikeen ehtiny koneelle. Torstaina me oltiin Pateniemessä yötä ja Make lähti sieltä aamulla töihin. Minä datailin ja tein nakkikeittoa. Sitteku Make tuli töistä ni lähettiin vielä käymään sen porukoilla. Tultiin kotiin vasta joskus kuuen aikaan illalla ja huomattiin että täällä kämpässä haisi ihan järkyttävälle kissanpissalle. Peppi makas tuolla sängynalla jotenki omituisena ja aattelin että se on vaa pissiny johonki nurkkaan. Aloin kuitenki tutkimaa vähä tarkemmin ni meijän peitot ja lakanat ja kaikki oli iha täynnä sitä. Lattioilla oli länttejä ja ainaku se liikahti nii jokapaikkaan ruikkas pissaa! HYII. No me pönkättiin se tonne pesuhuoneeseen ja mietittiin että mitä sille voi tehä. Se makas tuolla saunassa ja se ei oikeen antanu meijän ees koskia siihen:( Tiesin heti että sillä on nyt joku vakava ja meijän oli pakko soittaa eläinlääkäripäivystykseen! No se sano siellä että tulkaa heti sinne päivystykseen ja mentiin vähäyli 8 sinne. Se otti pissanäytteen ja tutki sen ja totes että sillä on virtsatulehdus.. Peppi raukka ku se mourus ja vinku ku lääkäri pyöritteli sitä ja laitto sille piikkejä niskaan, oli iha hirveetä kattoa. Se lääkäriki sano että hyvä että toitte heti. Huomenna ois voinu olla ehkä liian myöhästä, jos se tulehus ois jotenki levinny. Peppi sai reseptilääkkeet ja meikä meinas saaha sydärin ku siinä tiskillä aloin maksamaan sitä laskua. Vaivaset 116€ puolestatunnista mitä oltiin siellä. Lähettiin apteekista heti hakeen lääkkeet sille ja neki sitte makso 23€. Kallis reissu mutta ei voi mittään, ainaki meijän pieni on nyt kunnossa ja meijän pitää syöttää sille antibiootteja vielä viikon verran. Kaikenlisäksi Pepin koko ruokavalio pitää vaihtaa johonki ruokaan mitä saa vaan jostain eläinkaupoista/lääkäreistä. Oli ehkä kyllä hirvein ilta/yö ikinä ku olin niin huolissani:( Lauantaina Peppi oli jo heti parempi ja me vaan hengailtiin kotona, hoijettiin Peppiä ja siivottiin varasto! Sitte sisko soitti että lähetäänkö illalla leffaan ja mentiin sitte kasin aikaan kattoon Kohta 18. Oli muuten iha sairaan hyvä!!! Sunnuntaina me ei tehty oikee mitään muutaku "hölläiltiin" kotona. Pepin lääkkeet.

Lauantain pikkunen pötkötteli saunassa

Rulla?:D
Tykkään hirveesti tosta paijasta minkä ostin kirppikseltä! Piti vaan kääntää tuota helmaa ku se oli iha hirveen pitkä:)


Maanantain kunniaksi lettuja! kermavaholla ja hillolla tietenki :)


Niin ja yks juttu vielä pakko mainita.. Eli me irtisanottiin tää kämppä ja kokoajan on etsinnässä uus asunto, mutta jos ei ehitä löytää ennen toukokuuta niin muutetaan väliaikasesti Herukkaan Maken vanhempien taloon :D Meillä on siellä oma "siipi" eli kaks makuuhuonetta ja oma sisäänkäynti ja vessa+ suihku. Näillä näkymin muutetaan sinne siis huhtikuun viimesenä päivänä ja asutaan siellä nyt niin kauan että löyetään meille sopiva kämppä! Peppiki varmasti viihtyy siellä paremmin ku on paljo rapsuttajia :) Aika siistiä ku ei tarvii maksaa vuokraa ja saa vähän säätettyä rahaaki että saa ostettua vaikkapa uusia kalusteita sitte uuteen kämppään! 
Semmosta kivaa, ei mulla muuta. Meen syömään kyllä nyt yhen lätyn ja alan sitte keksimään jotaki tekemistä!
Bye

6 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi sulla ja hienoja kuvia!

    jos kiinnostaa, käy tsekkaamassa munkin blogi =)

    http://eetus-reign.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Aaa tuo kissa!!!<3 ihana! Ja sitten tulikin mieleen,että voisinkin tänään tehdä nakkikeiton!:-) mukava blogi sinulla!

    VastaaPoista