torstai 16. maaliskuuta 2017

KODIN YKSITYISKOHTIA

Mun on pitäny jo kauan tehdä postaus tästä meidän uudesta kodista. Tai no uudesta ja uudesta, johan me ollaan tässä kohta vuosi asuttu! En oo kuitenkaan oikeen vieläkään tyytyväinen tähän meidän sisustukseen, sillä en oo saanu aikaseksi edes hankkia olkkarin seinille mitään. Keittiöön oli tarkotus laittaa seinähylly ja mattojakaan ei oo ku kaks koko asunnossa. Jotenki ei oo tullu täällä semmosta kotoisaa fiilistä tai tiiättekö semmosta oloa että tekis mieli edes sisustaa. Ollaan ajateltu muutenki nyt tässä että tää asunto ois vähänniinku väliaikanen ratkaisu ja ollaan siis jo etsimässä uutta. Tiedä sitten onko seuraava asunto se oma vai muutetaanko vielä vuokralle, mutta sen tiedän että tähän ei jäädä. Talokin on sen verran vanha että alkaa olemaan vähän kaikenlaisia ongelmia. Lisäksi yksi syy on tämä sijainti joka ei oikeen miellytä nyt meitä, vaikka sillon tämä tuntu hyvältä idealta. 
Mutta ajattelin kuitenki toteuttaa tällasen details-postauksen eli joitain yksityiskohtia mitä meidän kodista löytyy joten pääsette edes vähän kurkkaamaan millaista sisustusta meillä on.


decorations

olohuone

Onko joku muukin jo innostunu laittamaan keväistä sisustusta? Mä himoitsen tällähetkellä kaikkea vaaleanpunaista ja vaaleanharmaata sisustuksessa!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Onko tuo valkoisen lipaston päällä oleva lasi mistä? :-)

  VastaaPoista
 2. Mistä mahdat olla ostanut tuon hopeisen ananaksen? Ihana! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan Halpa-hallista^^ Eikö ookki tosi söpö!

   Poista