torstai 8. joulukuuta 2016

JOULUN ODOTUSTA

Hupsis, viime postauksesta on vierähtäny jo kaks viikkoa aikaa! Siis voiko joku kertoa mihin tämä aika menee? Täällä on treenattu, oltu flunssassa, käyty töissä ja odotettu joulua. Viime viikolla leivottiin tän vuoden ekat piparit. Ite en niinkään välitä pipareista mutta niitä on kiva koristella, joten mää hoidin lähinnä sen puolen ja Make sen syömispuolen ;)Töitäki on tosiaan ollu nyt ihan kivasti. Maanantaina vieteltiin työpaikan pikkujouluja ja käytiin syömässä kivassa raflassa porukalla. Menin sinne suoraan iltavuorosta, joten olin aika naatti mutta ruoka oli ihan älyttömän hyvää ja tunnelma oli  katossa. Muut lähti vielä baariin, mutta meikäläinen hipsi kotia nukkumaan sillä itsenäisyyspäivänä olin myös töissä. Viikonloppuna ois sitte luvassa vielä yhdet pikkujoulut kavereiden kanssa ja sitten oiski mun pikkujoulut juhlittu. 


Viime viikolla oltiin Maken kanssa molemmat flunssan kourissa. Mulla ei onneksi tullu niin pahana että ois joutunu lääkäriin asti ja selvisin ihan vaan kurkkukivulla. Tuli kuitenkin pidettyä sellanen puolentoistaviikon treenitauko, joten voitte vaan kuvitella miten ihana oli päästä vihdoin sunnuntaina salille. Oon nyt niin innostunu että tilasin yhden sellasen treeniohjelmanki, mitä en ois ikinä uskonu tekeväni. Ihan kokeilumielessä nyt sitten testaillaan että onko siitä mihinkään vaan jatkanko vaan ihan omien ohjelmieni mukaan. 


Pointtina tässä sekamelskatekstissä oli nyt se että vitsit aika menee liian lujaa. Miettikää että kahen viikon ja kahen päivän päästä on joulu!! Miten se on mahollista. Mulla on kyllä hyvin säilyny tää joulufiilis sieltä marraskuun puolestavälistä asti. Oon kyllä ylläpitänykki sitä aika hyvin kuuntelemalla joka päivä joululauluja, juomalla hulluna glögiä ja ostamalla joululahjoja. 

Toivon siis että te lukijat siellä ymmärrätte, jos tämä postaustahti on vähä niin ja näin. Töissäkin tää joulukuu on hektistä aikaa ja varmasti tulee olemaan lisävuoroja tehtävänä. Yritän kyllä mahdollisuuksien mukaan tulla aina kirjottelemaan, toivottavasti pysytte matkassa mukana 


Ihanaa joulunodotusta kaikille 2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, että kaikilla menee joulun aikaan vähän liian lujaa! Joulun odotus on sellaista kaiken valmiiksi saamista, että ihmisillä on järjettömän kiire ja paljon tekemistä! :-) Ihanaa joulunodotusta siitä huolimatta sullekin <3

    VastaaPoista