maanantai 15. elokuuta 2016

BLOCKFEST, HERE I COME!


Moikkamoii..
Snäpissä mua seuranneet(ninnnnis) tietääkin jo että ens viikonloppuna tapahtuu jotain mitä oon oottanu koko kesän! Me lähetään nimittäin Blockfesteille. En käyny tänä kesänä missään festareilla ja oltiin suunniteltu Maken kanssa blokeille lähtemistä jo monta kuukautta. Välillä tuntu että koko reissu jää vaan suunnitteluasteelle, mutta sitten repästiin ja ostettiin liput. Yöpaikkaki on tiedossa, sillä saatiin vuokrattua viikonlopuksi yks asunto joltain tytöltä joka lähtee ite reissuun just sillon. Jotenki ihana päättää tää kesä festareihin, ja tuntuu siltä että saa alkaa kunnolla odottamaan syksyä sen jälkeen. 

Asuaki on jo suunniteltu ;) Rakastan miettiä etukäteen mitä puen päälleni ja koska kyseessä on hiphop-festarit niin pukeutuminenki on sen mukasta. Revittyä farkkua, croptoppeja, ruutupaitaa, snapbackeja, tennareita, siirtotatskoja ja bombertakkeja. Jotaki sen tyylistä on siis luvassa. Koitan ehtiä napata muutamat asukuvat ennen festareita, niin pääsette näkemään millasiin asuihin päädyin. Ajattelin siis molempina päivinä pukeutua eri asuihin, koska oon keksiny nyt niin monta kokonaisuutta, hahah!

Onko siellä muita Blockfestiin tulijoita?

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi kuulostaa niin kivalta! Toisaalta tekis mieli itsekin ostaa vielä viime hetkellä liput mutta katsoo nyt mitä keksii :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Myydäänkö noita oliivin vihreän värisiä housuja vielä, jotka ovat sun neljänneksi uusimmassa instagram kuvassa? Ovatko ne bikbokista?

    VastaaPoista