keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

URBAN DECAY CRUSH

Kävin viime viikon keskiviikkona tutustumassa ennakkoon Sokoksella sijaitsevalla Urban Decay-merkin ständillä. Sain siis sähköpostiini kutsun päästä tutustumaan sinne henkilökohtasesti ennen kauppakeskuksen avaamista. Mietin ensin että meenkö ollenkaan, koska en tunne olevani mikään pro meikkaaja ja muutenkin tämän hetkinen rahatilanne ei oikeen salli panostaa kalliimpiin meikkeihin. Olin kuitenkin utelias ja halusin käydä kurkkaamassa, sillä en oo omistanut enkä ees testannu ikinä mitään tuon merkin tuotteita. Hyvä että menin, nimittäin sain sellasen tietoiskun UD:stä ja muutama tuoteihastuskin saatto tapahtua siinä esittelyn aikana;) 
Ihana Laura Ahola otti mut vastaan ja kertoi mulle brändin historiasta ja tuotteista. Yllätyin tosi positiivisesti merkistä kun kuulin että kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia ja 75% tuotteista myös vegaanisia. Myös hinta yllätti mut täysin, koska oletin niiden olevan paljon kalliimpia. 


Laura kysyi haluanko testata jotain huulipunaa ja kokeilla silmiin värikästä rajauskynää. Ajattelin että mikäs siinä kun tykästyin yhen huulipunan sävyynki niin kovasti että halusin ehottomasti kokeilla miltä se näyttää. Laitettiin mulle siis vähän violetinsävyistä pinkkiä huulipunaa, mutta en muista yhtään sen sävyn nimeä. En hoksannu kameralla ottaa punasta kuvaa, mutta instassa(ninakur) löytyy ainakin yksi kuva missä sitä näkyy huulilla. Tuon punan aion ehottomasti käyä ostamassa myöhemmin. Kokeiltiin myös huvikseen silmien vesirajaan petroolinsinistä kajalkynää ja wau miten mun silmien väri pongahti esille. Oltiin molemmat ihan haltiossamme, miten paljo se yksi pieni lisäys muutti mun ilmettä. Sain vielä lähtiessä mukaani pienen yllätyskassin, johon kotona kurkatessa meinas riemunkiljaisu päästä. Ajattelin nyt tässä samalla esitellä jutut mitä sieltä paljastui..

REVOLUTION HIGH-COLOR LIPGLOSS, SÄVY LIAR
REVOLUTION LIPSTICK, SÄVY NR 69
EYESHADOW PRIMER POTION, SÄVY MINOR SIN
24/7  GLIDE-ON EYE PENCIL, SÄVY PSYCHEDELIC SISTER
EYEPENCIL, LIPGLOSS & LIPSTICK 
Huhhuh eikä siinä tosiaan vielä kaikki! Sain vielä sähköpostissa kuulla että mulle lähetetään testattavaksi Naked3 luomiväripaletti. Kun tämä sitten postiluukusta tipahti niin olin ihan myyty. Kaikki sävyt on mun mieleen ja mulla ei aikasemmin oo hirveesti ees luomivärejä ollu. 
Oon ehtinyt jo testailemaan näistä joitain ja ainakin violetti silmänrajauskynä ja luomivärinpohjustaja on ihan huippuja. Huulikiiltoa enkä punaa oo vielä huuliin testannut, mutta luulen että kiilto ainakin tulee mulla käyttöön. Punanen huulipuna ei ihan oo mun juttu, joten harkitsen vielä lahjotanko tuon jollekki vai uskallanko kokeilla.
Voisin melkein joku päivä tehdä näistä jonkinlaista meikkitutoriaalia teille kun niin innostuin! 
Miltä kuulostais? 

18 kommenttia:

  1. Tuo paletti on kyllä niin paras!! Ja kestää ihan sika kauan :D mullaki ollu kohta 1,5 vuotta. Huippua että sait noin paljon kaikkea kivaa <33 mites toi punanen huulipuna? ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Niin ihanat värit tuossa:) Ja olin kyllä niin yllättyny mitä kaikkee ihanaa tuola oli <3 Mä en oo vieläkään kokeillu sitä punaa, mutta tiiät kyllä kenelle lahjotan jos en tykkää;)

      Poista
  2. Noi paketit ovat todella houkuttelevan näköisiä! Tossa paletissa on kyllä ihania sävyjä :)

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii on! Tuo paletti on just tommonen ihanan neutraali, että varmasti tulee käytettyä iha arkenaki:)

      Poista
  3. JUUUUH EN OO YHTÄÄN KATEELLINEN

    VastaaPoista
  4. No huhhuh mitä juttuja oot saanu!!:o Voisin ottaa noista itelleni vaikka joka ikisen :D♥

    VastaaPoista
  5. Oi, hyvän setin oot saanu testiin! Urban Decay on mun ehottomia meikkilemppareita, ja Naked (alkuperänen + basics) sekä primer potion on ollut käytössä vuosia :) Minikokosia Glide-onejakin löytyy viiden värin setti :) Jamaikan vaihdossa meikit on tosin ripsaria lukuunottamatta aikalailla unohtunu kaapin perälle, mut eiköhän sitä Suomessa taas innostu meikkailemaan vähän enempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Tuo primeri vaikuttaa ainakin iha älyttömän hyvältä! Varmasti innostut taas meikkailemaan;) Ulkomailla ei jaksa oikeesti meikata ku ne meikit vaan valuis pitkin naamaa :D

      Poista
  6. Ääks apua! Toi pakettihan on ihan unelma!! <3

    VastaaPoista
  7. Siis toi tilaisuus, että oot päässyt käymään tuonne ennakkoon ja vielä saanu kassillisen kaikkea kivaa mukaan kuullostaa kadehdittavan hyvältä. Ja vähän ehkä oonki. Noi Urbanin meikit on varmasti tosi hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, tuo oli kyllä ihan superhuippu juttu ja se että opin noista meikeistä oikeesti tosi paljo! Ja vaikuttaa kyllä laadukkailta nuo kaikki!

      Poista
  8. Oi vitsit oon kyl kade!! Aivan ihania juttuja <3 Ehkä kun koko kesän tekee ahkerasti töitä niin olisi mullakin varaa kotiuttaa vähän Urbanin tuotteita.. ;-) Varsinkin nuo Naked paletit on jo ollut kauan haaveena.

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah:'D Sain kyllä niin paljo kaikkea ihanaa etten voi vieläkään uskoa.. Noniin nyt sitten vaa duunia duunia että saat itelles kaikkea kivaa:) Tuo paletti on niin hyvä!

      Poista
  9. Ahh noi Nakedit on niiiin hyviä! Mulla on se kakkospaletti enkä käytä enää muita luomivärejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eläpä! Mullaki ollu melkee joka päivä nyt käytössä:DD

      Poista