lauantai 9. huhtikuuta 2016

NEW SNAKERS

Hellurei ja hyvää per... eiku lauantaita? 
Oon ihan sekasi päivistä koska oon niin poikki. Olin pari päivää Valkeassa töissä pistämässä uutta Bikbokkia pystyyn ja pakko sanoa että yheksän tuntia  päivässä vaatteiden purkua ja farkkujen viikkaamista alkaa tuntua vähä joka paikassa :'D Tänään olin vielä kymmenestä viiteen töissä ja oli vieläpä melkonen hulinapäivä ja nyt jalat huutaa hoosiannaa. Huominen pitäis vielä jaksaa kolmen tunnin tynkäpäivä ja sitte onki viikko vapaata. 

Taas hirvee valitusvirsi vaikka tän postauksen piti liittyä johonki ihan muuhun, nimittäin uusiin kenkiin! Näin siis viime viikolla Kärkkäisellä tarjouksessa valkosia kenkiä ja olin ihan innoissani, sillä oon halunnu sen tyylisiä jo kauan. Katoin että jes, oli pari 38 kokoa, mutta tiiättekö mitä? Ne oli pienet mulle vaikka käytän aina sen kokosia kenkiä. Meinasin jo itkua vääntää kunnes hoksasin kysyä äitiltä viittiskö se käyä toisella Kärkkäisellä joka on niitten lähellä. No sieltähän löyty sitten mulle 39 koko ja äippä oli ostanu ne mulle. Kiitos mamiii!

Oon varmaan kaks vuotta haaveillu niistä Niken valkosista airmaxeista, mutta ei ikinä oo ollu vara ostaa. Musta nää näyttää aikalailla samalta ku ne, joten kelpaa mulle. Ja nämähän maksoi siis vaan 20€ (norm. 59,90€)! Melkonen löytö.
Mitä tykkäätte mun uusista popoista? Mää oon ainaki niin rakastunu, etten edes raaski käyttää näitä vielä koska ulkona on märkää :D
4 kommenttia:

 1. Noi näyttää niin kivoilta popoilta ja eikä oo todellakaan hinnalla pilattu. :) Kohta pääset käyttämään noita ;)

  VastaaPoista
 2. Valkoiset kengät ovat niin ihania (ja arkoja!)

  VastaaPoista
 3. Melkonen löytö todellakin :)<3 nuo on aivan mielettömän hienot! <3

  VastaaPoista
 4. Oo nice! Nää on tyylikkäät popot! :) Kelpais mullekki :P

  VastaaPoista