maanantai 11. huhtikuuta 2016

CAMEL SKIRT & WHITE POLO


hattulook
Jee, uus viikko ja uudet kujeet! Pitkästä aikaa on luvassa semmonen rento viikko enkä oo hirveemmin suunnitellutkaan mitään. Mulla on vasta sunnuntaina työvuoro eli koko viikon sitte völläilen taas kotona. Varmaan pakkailen tavaroita, sillä muutto lähenee. Luvassa olis myös treffailua ystävän luona ja varmaan ehkä jotain kuvailuhommiaki loppuviikosta. Torstaina ois Valkean avajaiset, mutta en tiiä jaksanko ees mennä. Ahistaa jo valmiiksi se ihmismäärä mitä siellä varmasti on.
Nämä kuvat on viikko sitte sunnuntailta ku kävin töiden jälkeen hakemassa Jennan kyytiin ja kurvailtiin keskustaan kuvaamaan päivän asut. Löydettiin tosi kiva kuvauspaikka, johon molemmat ihastuttiin. En ees tajunnu että Oulussa on nuin kiva talo. Tuonne ehottomasti mennään myös uudestaan..


HAME -KIRPPIS(H&M) / PAITA-KIRPPIS(BIKBOK) / HATTU-SEPPÄLÄ
KENGÄT-SPORTLAND 




hattulook3

31 kommenttia:

  1. Oi miten kiva asu!:)
    Missä kirppiksillä käyt yleensä oulussa?
    -Salla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Yleensä tulee käytyä Second hand storessa, paljekirppiksellä ja järkikirppiksellä.

      Poista
  2. Mää ajattelin kokeilla onneani ja mennä lauantaina sinne valkean ryysikseen, tosin mää jostain syystä tykkään muutenki tollasista eikä rupia ahistaa. :D

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, hullu:D Saattaa kyllä olla että mennään käymään silti loppuviikosta tuolla;) Mää en kyllä yhtään tykkää tilanteista jossa on paljo ihmisiä!

      Poista
    2. Joo, mää osittain toivon, että kun siellä on sen verran monta liikettä, niin että se tungos ei oo niin paha joka puolella. :)

      -M-

      Poista
  3. Siun kuvat on jotenkin aina niin ihania ja näitä jää vaan katselemaan pitkäksi aikaa ♥ Haluaisin niin ottaa itsekin asukuvia blogiin, mutta en vain kertakaikkisesti osaa olla kameran edessä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli:) Kiva kuulla kehuja kuvista! Tiiätkö mustaki tuntu sillon alussa etten osaa yhtään olla kameran eessä, mutta harjotus tekee mestarin:D Nykyään luonnistuu jo ihan hyvin! Ei siis muutaku kokeileen vaa;)

      Poista
  4. aivan ihana asu, nina! :) oot tosi kauniina, ja kuvauspaikka on kans aivan täydellinen :) ♥ hitsi kun täällä joensuussa ei oo noin kivoja paikkoja :D ja voin vaan kuvitella sen ryysiksen mikä valkeassa on, pitää päästä pian ouluun kyseinen kauppakeskus tsekkaamaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni:> Tuo paikka oli kyllä jotenki niin söpö!! Pitihän se sitte avajaispäivänä käyä siellä ja voi jessus että oli porukkaa :'D Mut kannattaa käyä tsekkaan, on nimittäin ihan hiton siisti paikka!

      Poista
  5. Siis täh missä päin täällä on nuin nätin näköinen rakennus?? :o toi portti on kaunis! Kiva muuten tuo asukin :) Hyvin sinun tyylinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on siinä kirkon vieressä! Hagia Sofian takapihalla:) Kiitos Anna!

      Poista
  6. Ihana asu, varsinkin tuo hame ihana! Ja upeita kuvia:)

    VastaaPoista
  7. Hirmu kiva asu, toi kaulakoru on ihana!! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti :> Siskolta "varastin" ku se oli sitä kirpparille laittamassa!

      Poista
  8. Ihana tuo portti! Sulla on ihana asu, tuo hame erityisesti <3

    VastaaPoista
  9. Nää kuvat on niiin hyviä!!!!<333 ja tuo paikka-, aivan täydellinen! :)<3

    VastaaPoista
  10. Aivan mahtava värimaailma näissä kuvissa! Itsekin sain just mokkahameen enkä todellakaan tiedä mihin yhdistää se retku :D Tää sun asu on kyllä niin silmppeli, mutta kauniin toimiva, melkein tekidi itse mieli hakea kaappiin jotain samanlaista pusakkaa :) Kamelin ja valkoisen yhdistelmä on aika houkutteleva, pakko käydä heti omakin kaappi läpi jos siitä hameesta saisi vaikka asun kehitettyä :) Mukavaa viikon alkua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki haluaisin mokkahameen! Tuohan on siis tommosta ns. villakangasta mut semmonen mokkanen ois vielä kivempi :D Musta valkonen sopii tosi kivasti ton hameen väriin eli ei muutaku meeppä ettimään joku kiva ;) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  11. Tosi ihania ja valoisia kuvia sun blogissa! :)
    -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Vautsit Nina, ihan huikeita kuvia ja näiden tunnelma on jotenkin niin ihana<3

    VastaaPoista
  13. Nättejä kuvia ja kaunis tytsy siellä hei! <3 Tuo paikka oli kyllä niin nätti, että joskus otetaan kuvaukset uuestaa tuossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos kuvaajalle näistä hienoista kuvista;) <3 Otetaan!

      Poista
  14. Aivan ihana asu!! Ja kuvat tietysti kans :)

    VastaaPoista