tiistai 23. helmikuuta 2016

KURKKU KIPEÄNÄ AAMUUN ANKEAAN



Terveisiä sairastuvalta... Nappasin sitte viikonlopun aikana itelleni jostain tämän flunssan mitä näyttää olevan paljo liikkeellä. Perjantaina käväsin illan töissä ku sain mennä opettelemaan kassan käytön. Jee, nyt voi sitten olla jo yksinkin töissä jos tarve vaatii ku on vempeleet hallussa. Lauantaina ei vielä ollu mitään merkkejä flunssasta. Sunnuntaina herätessä tuntu että kurkussa on kaktus, joten tiesin heti että nyt se perhana iski mullekki. Nyt parin päivän aikana tää on pahentunu aika paljo ja nieleminen sattuu niin maan per.... Snäppivideossa sanoinki että kuulostan siltä että ois kuuma peruna kurkussa :D Onneksi ei sen kummempia oireita oo ollu, eilen illalla pikkusen vaan lämpöä. Toivon kyllä että tää menee nopeesti ohi eikä pahene koska en jaksais nyt yhtään sairastaa. 
Tulipa muuten eilen mieleen etten oo ollu kunnolla kipeenä ainakaan neljään vuoteen! Siis missään flunssassa tai muussa taudissa. Hyvin on vastustuskykyä ollu, mutta nyt flunssapöpö pääsi käsiksi. 
Nyt meen keittään ison kupin teetä ja painun peiton alle mököttään! Morjens.




Onkos muita joilla on flunssapöpö iskeny? Kertokaapa jotain hyviä vinkkejä tän kurkkukivun taltuttamiseen!



17 kommenttia:

  1. Finrexiniä naamaan! :) mistä toi lautanen on ostettu? Mikä sun käyttäjä on snäpissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä se täytyy ottaa:) Lautanen on Ikeasta! Ja snäpistä mut löytää nimellä ninnnnis

      Poista
  2. Voi pöh, itsekin olin lenssussa muutaman viikkoa sitten, tuntuu olevan nyt jotenkin erittäin paljon liikkeellä :/ Ei muuta kuin särkylääkettä, kuumaa juomaa ja paranemisia, toivottavasti pöpöt hellittävät otteensa pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin näkyy olevan:/ Rohtoja naamaan vaan niin eiköhän tää tästä!

      Poista
  3. Onko sulla julkinen vai yksityinen snäppi? :) Hyväksykkö kaikki seuraajiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julkinen on ja hyväksyn:) Ninnnnis nimellä löytyy

      Poista
  4. Voi yyhhh, toivottavasti paranet pian. ♥♥

    VastaaPoista
  5. Kauheesti tuntuu olevan nyt flunssaa liikkeellä.. :o Meilläkin on töissä kaikki vuoron perään saikulla. Mutta pikaisia paranemisia ja ota levon kannalta!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nii on! Kiitos paljon, pitää koittaa levätä :)

      Poista
  6. Hei luin vanhoista kommenteista, että sulla on julkinen snäppi. Mää seuraan sua siellä, mut en nää mittää sun snäppejä ? Oon lisännyt sut aina uudestaan siellä, mutta se ei auta mitäään.

    Ennen näin sun snäpit, mutta enään en näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On julkinen! Mitä ihmettä :o Nyt kuulostaa aika kummalliselta ettet nää niitä vaikka oot ennen nähny:o Ja jos tuo uudestaan lisääminenkää ei onnistu ni en osaa kyllä kertoa missä vika :D Nooo et sää paljosta paitsi jää :'D

      Poista
    2. Hei, minulla on sama ongelma! Näkyy, että seuraan sinua, mutta yhtäkään snäppiä en näe :( vaikka kaverit näkee..

      Poista
  7. Itseasias just ku luin tän postauksen mun kurkku alko jotenkin sattuu... :-D Oon ihan luulotautinen haha :-D Ja niin herkulliset kuvat!!

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii :'D Määki oon tosi luulotautinen joskus! Mut tää tauti on kyllä kaikkea muuta ku pelkkää luuloa x) Huuhhu nyt iski yskäki ja nousi kuume, ei kiva. Kiitos<3

      Poista
  8. Ihanan freesit kuvat! Harmi kun on kipeä olo, toivottavasti menis ohi pian! Ja hei luin ihan vasta jostain sellasen vesi-suola seoksen kurlaamisen auttavan??? :D En kyllä nyt muista tarkemmin, mutta ehkä googlettelemalla löydät haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Hei mää oon kuullukki tosta vesi-suola jutusta! Mut nyt ei kyllä oo enää kurkku kipeä että eipä varmaan tarvi testata(ONNEKSI) :'D

      Poista