maanantai 29. helmikuuta 2016

HAVE A NICE MONDAY

 Moikka murmelit. 
Oon edelleen flunssan kourissa joten siksi blogissa on ollu aika hiljasta. Viime viikko oli kyllä niin tuskainen, että tekis mieli laulaa "ei ikinä ei ikinä enää" (vaikkei sentään viikon kestävää madafakin darraa ollukkaan). Kävin läpi varmaan kaikki maholliset flunssan oireet mitä on. Eka jäätävä kurkkukipu, sitte nousi korkee kuume, sitte tuli yskä ja nuha. Ja ku kurkkukipu oli tässä vaiheessa hellittäny niin kurkku tuli sitte uudestaan kipeeksi siitä kauheesta yskimisestä. Tuohon yhdistettynä vielä tunne, että koko nielu ja keuhkot ois ollu tulessa niin voitte vaan kuvitella sen olotilan. Onneksi tää tauti alkaa pikkuhiljaa hellittämään. Ainoastaan tällä hetkellä nenä vuotaa ku ränni ja yskin edelleen viime yönä keuhkoni pihalle, mutta elävien kirjoissa ollaan!

 Oon joka yö nyt heränny ja valvonu sen pari tuntia, joten oon selaillu puhelimella kaikenlaista. Toissayönä sain mm. ihan jäätävän diy inspiksen yhestä hyllystä ja lampusta. Oikeesti olin ihan innoissani keskellä yötä ku löysin blogin jossa oli paljo siistejä diy juttuja. Oisitte nähny aamulla ku selitin Makelle tuosta hyllystä ja lampusta niin innoissani, että meinasin haljeta :'D Anyways, voisin alottaa nuo projektit tässä tämän tai ens viikon aikana, ja tulette kyllä varmasti kuulemaan niistä täällä blogissa. 


 Ollaan muuten tänään menossa kattomaan yhtä asuntoa, jota ollaan itseasiassa käyty kattomassa jo viime kesänä. Tykästyttiin kyllä sillon siihen tosi paljo ja oltiin kiinnostuneita, mutta ei sillon sitä saatu. Käydään nyt sitte uuestaan vielä kattomassa ja tutkailemassa uudestaan joka nurkka. Ihmettelen vaan että miten se voi taas olla vuokralla, koska tää vuokranantaja nimenomaan sillon etti siihen pitkäaikaista vuokralaista. No, se selviää tänään ku kysytään. 




Ensviikolla ois hiihtoloma ja Makellaki on töistä vapaata joten varattiin yhen yö reissu Pikku-Syötteelle. Ollaan siellä torstaista perjantaihin ja yövytään hotellissa. Varasin meille semmosen huoneen missä on oma poreamme! Torstaina ku Make menee laskettelemaan niin mää vietän omaa aikaa hotellilla. Ajattelin mm. lillua poreissa, kirjotella blogia, käyä kuvailemassa ja kuntosalilla. Illalla tehdään sitte kaikkea kivaa yhdessä:) Eikö kuulosta aika hyvältä? En malttais millään oottaa ens viikkoa. Toivon vaan että oon siihen mennessä tervehtyny, vaikka onhan tässä nyt reilusti yli viikko aikaa parannella itteä.
Ai kauhee ku innostuin kirjottelemaan :D Toivottavasti joku jaksoi lukea mun höpötyksiä. 
Nyt imuri kauniiseen käteen ja pikasiivousta tekemään.
 Kivaa viikkoa kaikille 




16 kommenttia:

  1. Ihanan rauhoittavia kuvia :) Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  2. Oii vitsi nina mitä kuvia!!!<3 aivan ihania! Huippua että lähette tuonne reissuun, varmasti teille tulee niin kivvaa! :) paranemisia muru<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos höpönassu;)<3 Varmasti tulee ihan huippua, en malttais oottaakkaa!

      Poista
  3. Kipeänä oleminen on kyllä jotain niin inhottavaa! :( Toivottavasti alat kuitenkin pian parantua <3 Ihana tuo kisukuva! :') Oii, toivottavasti nyt sitten saisitte vihdoin sen asunnon, pidän täällä teille peukkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se :( Onneksi paranemaan päin! Ja toivottavasti tärppäis tälläkertaa, kiitos<3

      Poista
  4. Wau miten ihania kuvia!<3 Paranemisia <3

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia Nina!<3 Toivottavasti paranet pian!:) Teijän miniloma kuulostaa ihanalle! Mä varmaan jäisin kans hotellille tekeen samoja juttuja kun sä, sillä en oo koskaan päässy laskettelun makuun :D Ja hei toivottavasti kämppäkin nappaa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana;* Joo mä laskettelin viime talvena tasan viimestä kertaa :D Ei oo mun juttu se, joten mitä sitä turhaan mennä pahottaan mieltään sinne mäkeen ku ei osaa :'D Toivotaan et nappaa joo! Muuttokuume on kova ;)

      Poista
  6. eiikä en kestä miten sulonen toi toinen kuva on!!♥ Huippukivoja suunnitelmia teillä hiihtolomalle, pikaisia paranemisia:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha eikö oo ihana tuo minun murmeli!;D Kiitos

      Poista
  7. Hei jee innolla oottelen kaikkia diy-juttuja!! :-)

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Oii, kiva lueskella tällaista postausta välillä missä on enemmän tekstiä. Ja jos tuntuu, että tekee mieli kirjotella niin sehän on vaan just kiva. Joskus tuntuu itsestä ettei millään tuu sitä tekstiä :D ootan kovasti diy-juttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joskus tuntuu ettei sitä tekstiä tuu millään mut nyt iski joku ihme kirjotusvimma:D Diyjuttua tulossa jo EHKÄ huomenna jos maali ehtii kuivua ;)

      Poista