tiistai 16. helmikuuta 2016

EBAY&WISH SHOPPING HAUL

Heippatirallaa lukijaiseni.
Miten ihana auringonpaiste näyttää olevan joka puolella Suomea tällä hetkellä! Kyllä se vaan niin on että tuo aurinko piristää ihan älyttömästi. Lähen kyllä kävelylle heti ku oon saanu tämän postauksen rustailtua.

Oon taas vahingossa eksyny Ebayn ihmeelliseen maailmaan ja on tullu tilailtua kaikenmaailman juttuja joten nyt tulin esittelemään ne teillekki.  Muutaman jutun oon tilannu myös Wish-sovelluksen kautta kuten esim täälläkin näkyneen Anastasia contourkitin. Pari ostosta sieltä on vielä tulossa, mutta en malttanu odottaa tän postauksen tekemistä, joten ne näkyy varmaan täällä joskus myöhemmin. Kattokaapa nyt mitä kaikkea kivaa oon löytänyt. Laitan kuvateksteihin vielä linkit suoraan tuotteeseen ;)
Pitkä kaulakoru  1,30€ / Ebay                                                                                            Monirivinen kaulakoru 0,90€ / Ebay
Rannekello 2,40€ / Ebay

Kirjainkoru 1,30€ / Ebay

Varjostus- ja korostuspaletti 14€ / Wish
Pidennettävä selfietikku 3,25€ / Ebay
Nyx lipcream 1,20€/kpl / Ebay
Feikki septumkorut (timanttinen) 0,65€ / Ebay

"Calvinit" 2,20€/kpl / Ebay
Ylipolvensukat 4,50€ / Ebay


Nooo mitä sanotte näistä mun pikku ostoksista? 
Kuinka moni lähti samantien Ebayihin shoppailemaan? :D





28 kommenttia:

  1. Mitkä sävyt sulla on noista NYXin (tai "NYXin" haha) lip creameista? Herkun näköisiä! Nimim. ebay auki saman tien :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sävyt Buenos aires, Instanbul ja London :)

      Poista
  2. Whaat miten halvalla oot löytäny noi nyxin tuotteet! <3 Onko noi aitoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näköjään kun lukee unbranded sivulla:s toivottavasti ei aiheuta mitään reaktioita, kun ei ikinä tiedä mitä sisältää

      Poista
    2. Toi on kyllä totta, mää tilasin kerran geelilakkoja ja sain ihan kauheen allergisen reaktion niistä. Oikeesti koko käsi oli täynnä punasia rakkuloita. En jälkeen en oo uskaltanu mitään kosmetiikkaa tilata eBaysta, ainakaan Kiinasta :/

      www.kenkafriikki.com

      Poista
    3. Juu tuski on aitoja koska nuin halpoja:D Mutta hyvin toimii, hyvä pigmentti ja kestää kauan huulilla. Mulla ei ainakaan oo noista(eikä aiemmistakaan ebayn meikeistä) tullut minkäänlaisia reaktioita. Harmi Jenni että sulla on tullu joku allerginen reaktio :o En itekkää varmaan tommosen jälkeen uskaltais tilata! Mutta tosiaan mulla ei ole mittään ongelmia ollu nuitten kanssa :)

      Poista
  3. Tää oli kiva postaus, tällasia lisää :) heti oli pakko itekkin mennä tilailee XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Haha, noniin shoppailemmaan sitte ;)

      Poista
  4. Onpas kivoja juttuja ♥ mäkin olin joskus ihan hurja tilamaan ebaysta tavaraa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! :') Mullaki on semmosia kausia että tilaan hulluna ja sitte saattaa mennä puoli vuotta että unohan koko Ebayn olemassaolon :DD

      Poista
  5. Aina sitä saa yllättyä kuinka halvalla kaikkea löytyykään ebaysta:D erityisesti toi kello alkoi houkutella!

    VastaaPoista
  6. Ooo mitä koruja!<3 Etenkin nuo kaksi isoa kaulakorua on super ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;)) Tuo eka koru on kaikista lempparein mun koruista. Yks miinus siitä että se on pari kertaa jo menny rikki koska ne "rinkulat" on ollu sillai pikkusen auki:D Onneksi Make on aina saanu korjattua sen mulle ;)

      Poista
  7. Oij nuo ekat korut!! Ja tuo viininpunainen mekkokin näyttää siltä että voisin haluta sen itselle. Mä oon himoinnut Glitterissä tuollaista isoa näyttävää roikkuvaa korua pitkään, pitäiskö käydä vielä kattelemassa olisiko se siellä 8) Tosin Ebaysta saisi samantyylisiä just ihan pilkkahintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki kivoja koruja <3 Hihih tuo mekko on Ginasta ;) En oo Glitterissä nähnykkää tommosia! Käyppä ihmeessä. Varmasti on ainakin vähä laadukkaamia ku tuolta tilatut..

      Poista
  8. ihan super hyviä löytöjä! Nyt täytyykin lähteä koluamaan ebayta ja toivoa että tulee yhtä hyviä löytöjä :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, apua aiheutan nyt kauheen ostovillityksen kaikille:D

      Poista
  9. Tosi kivoja ostoksia, ja vitsi miten halvalla! Nuo korut on tosi nättejä <3 Hahaa pitäisiköhän itsekin tilailla noin edullinen selfietikku :'D Calvinit ovat myös söpöt, vaikkeivat todennäköisesti aidot olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:> Tuolla on kyllä niin halpaa! Ja selfietikku on ollu niin pitkään ostoslistalla että oli pakko tilata ku niin edullinen oli XD Ja joo ei oo ihan aidot calvinit :'D Ne aidot on iha eri näkösetki mutta onhan nuo kivat ja hyväntuntuset!

      Poista
  10. Aivan huippuostoksia nina!!! <3 nuo kaulakorut jäi kyllä mieleen näistä eniten ;) mulle tuli eilen just ylipolviensukat <3_<3 ja hei oottelen tuota nenäkorua- ota mukaan se ku nähdään seukki kerran :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;D Arvasin että tykkäät koruista eniten<3 Oiii ylipolvensukat on ihanat! Nuo on vaan aika kuumat ja kutittavat ku ne on semmoset paksut :'D Ja joooo otan sen mukkaan ni saat testailla ;)

      Poista
  11. Ihania ostoksia :) <3 pakko melkein tilata nuita calvineita, vaikka on jo yhdet aidot :) mahtava vinkki, kiitos :))))

    VastaaPoista
  12. Oijoijii mitä kivoja löytöjä. Ebay on vaan niin kiva paikka tilailla juttuja ja sit oottaa et millon ne tulee postiluukkuun. Ihan ku ois joulu aina. :D Toi eka koru on vaan niiin kiva, se on ihan sun tyylinen. :)

    VastaaPoista
  13. Tosi kivoja löytöjä oot tehnyt, etenkin noi NYX:in huulipunat! :-) Mäkin löysin Ebayn pariin pitkästä aikaa ja löytyihän sieltä taas mitä kivempia juttuja. Teinkin just blogiin postauksen mun ostoksista niin Ebaysta kun muualtakin jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa. :-)

    http://luminoussoul-jenna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Ihan mielettömiä juttuja noin halvalla!! Tekis mieli mennä itekkin laittelee tilausta... :-D

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Ihan mielettömiä juttuja noin halvalla!! Tekis mieli mennä itekkin laittelee tilausta... :-D

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista