keskiviikko 20. tammikuuta 2016

HAPPY FEELING


Heips! Ajattelin tulla kirjottelemaan vaan ihan ajatuksia tälläkertaa. Halusin nimittäin laittaa nää meijän vuosipäivänä räpsityt kuvat tänne, joten voisin tässä samalla höpötellä vähän mitä mulle kuuluu yms.

Tää viikko on menny kaikkea kivaa tehdessä. Ollaan pelailtu bilistä, kateltu leffoja, kierrelty kauppoja ja kirpputoreja, käyty salilla ja löhötty vaan. Eilen saatiin tietää että Makella alkaa taas ens viikolla työt, eli siis periaatteessa arki alkaa taas ja oon päivät yksin kotona. Buu.
Mulla on silti jotenki hyvä fiilis tästä viikosta lukuunottamatta yhtä unetonta yötä ja tämänpäiväistä turhautumista CV:n kanssa. Sain kuitenki just laitettua hakemuksen mun unelmien duunipaikkaan ja toivon sormet ristissä että pääsisin ees haastatteluun. No senpä näkee sitten tuskailinko ihan turhaan hakemuksien ja ansioluettelon kanssa :D
Huomenna oiskin jo torstai ja viikonloppu vaan lähestyy. Lauantaina ois ystävän tuparit/läksiäiset, joita mennään juhlimaan. Ootan jotenki niin innolla lauantaita koska pääsee pitkästäaikaa taas kunnolla laittautumaan ja viettämään aikaa huipputyyppien kanssa!
Mulle on muuten tupsahtanu postiluukusta aikamoinen kasa ihania juttuja mm. Ebaystä. Tuutte kyllä kuulemaan näistä kaikista kunhan saan loputkin pakettini ;) Oon myös ostellut tässä joulu-tammikuun aikana muutaman kivan jutun alennusmyynneistä, ja ajattelin niistäkin väsäillä postausta jos jotakin kiinnostaa nähä niitä?

ootd


TAKKI-BIKBOK(KIRPPIS) / FARKUT-GINATRICOT / KENGÄT-KIRPPIS
NAHKAHANSKAT-KIRPPIS


































6 kommenttia:

  1. Ompas sulla ollut ihana viikko ja tsemppiä siihen työpaikkaan! :)

    VastaaPoista
  2. toivotaan että pääsisit haastatteluun ja saisit työn, täällä pidetään peukut pystyssä sulle! ♥ nää kuvat on tosi raikkaita, aiva ihania. :) ja tee ihmeessä ostospostausta kans! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sääki piät mulle peukkuja! Toivon kyllä ite niin paljo että nyt tärppäis :') Ja kiitoosss paljon <33 Ostospostaus tulossa ihan justiin ;)

      Poista
  3. Vitsi sulla on ollu vaikka mitä ihanaa!!!<3 pidän peukkuja työkuvioihin! Kyllä asiat järjestyyy<3 ja vitsi miten niin ninnuska asu :D ihan niinniiin sua ;) sulle sopii hyvin tuollain ponnarilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpää, ihana viikko ollu kyllä. Toivottavasti järjestyy, kiitos tuesta<3 Hihihi, tukkaki alkaa oleen nyt niin pitkä että menee kokonaan ponnarille eikä jää osa niskaan roikkuun :D

      Poista