perjantai 15. tammikuuta 2016

ANSWERS
Annoin teille viime viikolla haasteen kysyä multa juttuja, joten nyt ois aika sitten vastailla niihin. Kysymyksiä tuli ihan kivasti, kiitos siis kaikille niistä :) 
No, mitä te sitten halusitte musta tietää?

Bloggaaminen/valokuvaaminen

Mikä on parasta bloggaamisessa?
Kivat kommentit ainaki. Mutta ehkä ihan parhainta on se, että tää on harrastus joka rentouttaa. Tiiättekö ku saa vaan uppoutua kirjottamaan tai muokkaamaan kuvia niin se on parasta.

Miksi aloit bloggaamaan?
Teki mieli vaan alottaa joku harrastus ja olin lukenu paljon blogeja. Tuli semmonen fiilis että haluan jakaa mun kuvia ja mietteitä myös muille..

Mikä on vaikenta bloggaamisessa?
Kun tulee niitä hetkiä ettei keksi aiheita!

Millä kameralla kuvaat? 
Nikonin D5100 kameralla ja melkein kaikki kuvat 50mm putkella.

Mitä muokkausohjelmaa käytät?
Photoscapea tällä hetkellä.

Mistä saat inspiraatiota ja energiaa bloggaamiseen, mikä sua motivoi?
Muista blogeista ainaki saan paljon inspistä. Mua motivoi ainakin se kun saa kehuja postauksista. Tulee hyvä fiilis ja se motivoi postaamaan lisää. 
Tulevaisuus/työ

Onko sulla tulevaisuuden haaveita, millasia?
On vaikka mitä. Haaveena ois ainaki työskennellä visualistina, hankkia jossain vaiheessa oma koti, matkustaa johonkin kauas, saada lapsi yms... Näitä kun luettelis niin menis loppupäivä:D

Missä näet itsesi 10-vuoden kuluttua?
Hmmh. Näen itseni työskentelemässä jossain vaatekaupassa, ehkäpä just visualistina, asun jossain kivalla aluella rivitalossa Maken kanssa ja meillä on maailman söpöin ipana. 

Mitä odotat eniten uudessa vuodessa?
Sitä että saisin töitä!

Mikä on sun ammatti?
Ammatiltani oon myyjä. (+ravintolakokin paperit)


Parisuhde/ystävät

Annatko valehtelun anteeksi? (Esim jos ystävä on sulle valehdellut)
Riippuu tietenki ihan kuinka paha valhe on kyseessä. Ehkä jonku pienen valkosen valheen voin antaa anteeksi, mutta jos kyse on jostain isommasta niin sitten miettisin kahdesti voiko tähän ystävään enää luottaa.

Puhutko pahaa toisten selän takana?
Myönnän että on tullut puhuttua pahaa muista, mutta oon pyrkiny nykyään siihen että en puhuisi selän takana ihmisistä koska en siitä mitenkään hyödy. Mitään perättömiä juoruja en oo ikinä levitelly enkä tuu sitä tekemään koska se on lapsellista.

Mikä pitää teidät parisuhteessa, mikä on teidän salaisuus toimivaan suhteeseen? :)
Meidän parisuhteen salaisuus on varmaan se että tehdään paljon kaikkea yhdessä! Toki annetaan myös tilaa toisille, mutta harrastetaan yhdessä ja keksitään kaikkea tekemistä.

Kauanko olet ollut parisuhteessa?
8 vuotta.

Mistä asiasta olet erityisen kiitollinen?
Ihanasta perheestä ja poikaystävästä. Niin ja tietenki unohtamatta ystäviä jotka jaksaa tukea aina asiassa kuin asiassa.


Muuta

Mikä on parasta/huonointa Oulussa?
Jaa, parasta? No se että Oulussa asuu ihania ihmisiä :D Huonointa on se että täällä ei ikinä tapahdu mitään kivaa.

Millä salilla käyt?
Liikussa.

Missä maissa olet matkustanut?
Turkissa, Kreikassa, Espanjassa, Ruotsissa, Virossa, Englannissa.. Olikohan siinä kaikki.

Unelma matkakohteesi?
Oon aina halunnu käyä Balilla. En tiiä mikä siinä kiehtoo..

Mistä saat inspiraatiota tyyliisi?
Blogeista, instagramista ja somesta aika paljon ylipäätään. Yleensä nään vaikka instagramissa kuvan jostain kivasta asusta ja alan ettimään kaapista samantyylisiä vaatteita ja yhdistelen niitä keskenään.

Kuvaile luonnettasi 3 sanalla?
Kiltti, rauhallinen ja kärsimätön.

Jos saisit yhden supervoiman yhdeksi päiväksi, mikä se olisi?
Että osaisin lentää :'D

Paras aamupala?
Croisantit, appelsiinimehu, kahvi, pekonimunakas!

Kuinka pitkä olet?
160-senttinen.


8 kommenttia:

 1. Haha, ihania vastauksia! Näitä on kyllä kiva lukea, vaikkei olisi seuraillutkaa kauhean pitkään, toimivathan nämä aikamoisena minitietopakettinakin :P Se on muuten hassua, miten valokuvat vääristävät, tai siis mullahan ei ole mitään silmää mittasuhteille ja arvioin sut kyllä vähintään kymmenen senttiä pidemmäksi. Näytät kuvissa aina jotekin niin pitkältä :D Halusin vielä onnitella vuosipäivästä, kahdeksan vuotta on pitkä aika ja on ihana kuulla, että maailmassa on onnellisia rakastavaisia pitkissäkin parisuhteissa <3 Kahdekaan vuoteen on varmasi taltioitunut paljon hyviä muistoja, elämyksiä, kuin vastoinkäymisiäkin, joista on muovautunut pitkä ja sisukas parisuhde. Itse kohta lähes kuutisen vuotta seurustelleena ja naimisiinmenneenä lämpiän ajatuksesta, että teillä menee varmasti hurjan hyvin ja pysytte toistenne rinnalla vielä pitkään, tunnen jotenkin sisimmässä näin, vaikka hihhulilta kuulostankin, haha! Onnea uudelle vuodelle ja toivottavasti se duunipaikka löytyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha apua, en ikinä ajatellu että joku vois luulla mua pitemmäksi:D Ite ku on tottunu olemaan tällanen kääpiö. Kiitos paljon onnittelusta ja ihanista sanoista<3 Sun kommentit on kyllä aina niin piristäviä:') Ja toivotaan että vihdoin tärppäisi duunipaikan suhteen niin ei tarvis kokoajan sitä täällä itkiä :D

   Poista
 2. Voiii, mää olin jotenki kuvitellu sut paljon pidemmäks :') Mut ihana ku oot tommonen siro<3 Mäkin oon aina halunnu lähtee käymään Balilla, se ois niin siistiä!:D Toivottavasti löydät tänä vuonna töitä!!:) Ihanaa vikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hihi :D Bali jotenki kuulostaa niin hyvältä vaikken mää yhtään tiiä mitä siellä ees on.. Toivotaan että löytyis:> Kiitti! Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 3. Ihana tunnelma tän postauksen kuvissa! Ja kiva kuulla sun vastauksia noihin kysymyksiin :) Ja croissantit on kyllä paras aamupala, siitä oon samaa mieltä!! :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos^^ Ja croisantit on vaan niin parhaita;) Varsinki semmoset missä on kinkkua ja juustoa sisälä!!

   Poista
 4. Voii nina rakas :)<3 ihana postaus!! Ja nää kuvat! Super kivoja ja valosia :)<3

  VastaaPoista